Winnaar Winactie & Happy Easter!

Het is 2de paasdag vandaag en ik wil jullie ten eerste graag een hele fijne pasen wensen. Zelf ben ik niet religieus maar paaseitjes zoeken en eten kan natuurlijk altijd. Vandaag ben ik gezellig de hele dag met familie, veel eten en vooral genieten.

Maar goed dit artikel schreef ik niet om jullie alleen maar een fijne pasen te wensen. Ik wil namelijk ook de winnaar van de winactie bekend maken. Ik heb iets langer gewacht als gepland hiermee om nog wat meer mensen een kans te geven. Inmiddels is de winnares gemaild en wordt de prijs zo snel mogelijk opgestuurd.

Wat doen jullie deze pasen?

Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van The Girlboss. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Find me on: Web | Twitter

Share:

Laat een reactie achter!