fbpx
 

Normaal post ik geen blogpost op woensdag, maar ik vond het tijd om jullie eens te bedanken. Ik vind het namelijk super gezellig dat je op mijn blog rondhangt. Vandaar dat ik vandaag een winactie voor jullie heb. En wel het boek Babe, you got this van Martje Haverkamp & Emilie Sobels. Ik kocht het boek voor mezelf maar vond het zo inspirerend dat ik dacht, dit moeten jullie ook lezen! Ik bestelde er eentje speciaal om weg te geven.

Het boek gaat over succes, hoe je dit bereikt maar ook hoe je dicht bij jezelf blijft, hoe je hiermee omgaat en hoe je niet helemaal doordraait van al die pressure. Want the pressure is real tegenwoordig. Even kort wat ze zelf zeggen over het boek.

witactie babe you got this

Steeds meer vrouwen zijn op jonge leeftijd al heel succesvol. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en een druk sociaal leven. En al die successen worden continu gedeeld via Facebook en Instagram. Je vraagt je vaak genoeg af: wanneer ga ik al die successen bereiken? Die dijk van een carriere en een fantastisch priveleven? Het schiet maar niet op.

Wij, Emilie Sobels (29, oprichter van Hashtag Workmode) en Martje Haverkamp (23, zelf aan het begin van haar carriere) kennen jouw vragen. Voor Babe, you got this vroegen we meer dan twintig inspirerende, succesvolle, vrouwelijke ondernemers en zakenwonders om advies.

Hoe wisten zij waar hun kracht lag en hoe hebben zij hun doelen bereikt? Welke misstappen maakten ze en hoe blijven ze trouw aan zichzelf en hun idealen? Hoe verkoop je jezelf of jouw ideeen aan anderen? Hoe bouw je een ultiem netwerk op? En bovenal: Hoe combineer je al die ambities met je sociale leven zonder knettergek te worden.

240 pagina’s inspiratie voor jouw weg naar succes. Babe, You got this.

Klinkt goed toch? Zoals ik al zei vind ik het boek enorm inspirerend, en als ik hem helemaal uit heb zal er zeker een review verschijnen op de blog. Maar ik kon niet wachten het boek al met jullie te delen. Dus, wil je Babe, you got this winnen?

Om kans te maken op dit geweldige boek hoef je maar een paar dingen te doen.

  • Laat een reactie achter onder deze blogpost waarom jij graag zou willen winnen.
  • En volg @DoorMonique op Instagram
  • Voor nog meer kans kan je me ook volgen op Facebook en Twitter.

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: