Ik vind het altijd super leuk om te zien wat andere bloggers en ondernemers op hun bureau hebben staan. Daarom leek het me leuk in dit artikel eens een kijkje op mijn bureau te geven. Nou heb ik zelf niet een standaard bureau, ik werk voornamelijk aan de eetkamertafel. Onze eetkamer zit in een apart hoekje dus het is er altijd lekker rustig. We hebben wel een kantoor maar die kamer is meer omgetoverd tot gameruimte als werkruimte. Als je benieuwd bent wat ik allemaal op mijn bureau/eetkamertafel heb staan lees dan vooral verder!

What’s on my desk

Macbook

Het belangrijkste is natuurlijk mijn Macbook, zonder zou ik niet kunnen bloggen. Ik heb mijn laptop inmiddels zo’n 5 jaar en ben er nog steeds ontzettend tevreden over. Het is wel een rib uit je lijf hoor. Ik vind Apple sowieso een beetje overpriced, maar als je er eenmaal aan gewend bent wil je waarschijnlijk net als ik niks anders meer.

Structuurjunkie planner

Ook mijn planner is heel belangrijk voor me. Ik ben van mezelf niet zo gestructureerd maar merk wel dat ik met meer structuur veel beter presteer. Ik krijg meer gedaan en vergeet eigenlijk nooit meer afspraken sinds ik aan het plannen geslagen ben. Vorig jaar gebruikte ik de Mascha planner* inmiddels ben ik over op de structuurjunkie planner* beide werken fijn maar de structuurjunkie planner heeft toch mijn voorkeur. Voornamelijk omdat er week en maand evaluaties inzitten. Dit is heel fijn om even te reflecteren en terug te kijken op de afgelopen periode.

Notitieboek, pennen, markers

Verder is een notitieboek nooit ver uit mijn buurt. Ik vind het fijn om dingen op te schrijven. Ook houd ik hierin mijn doelen bij. Iedere maand stel ik een doel aan mezelf waar ik concreet mee aan de slag wil. Heb ik iets gedaan, dan markeer ik het meteen. Zo kan ik goed zien of ik mijn doel echt behaald heb. Pennen zijn natuurlijk logisch op een bureau en ook mijn markers gebruik ik veel, in zowel mijn notitieboek als mijn planner.

Geurkaars en een kop thee

Ik vind het fijn om een geurkaars te branden tijdens het werken. Het geeft me wat meer focus ofzo. Ik heb nu een hele fijne Pumpkin herfst kaars. Ook een kop thee kan in de herfst niet ontbreken. In de zomer ga ik liever voor iets fris. Maar ik heb wel altijd wat drinken bij me in de buurt. Zodat ik niet continu naar de keuken moet lopen.

Babe you got this het werkboek

Als ik even geen inspiratie heb of de motivatie ver te zoeken is pak ik het werkboek van babe you got this* er even bij. Door de vragen in te vullen en na te denken over mijn plannen en doelen krijg ik meteen zin om weer aan de slag te gaan. Het geeft me dus meteen een motivatie boost.

Nala

Ook Nala mag niet ontbreken. Nala is onze kat, ze is nog jong en ontzettend ondeugend, maar als ze niet in de gordijnen hangt ligt ze lekker bij me met haar hoofd half op het toetsenbord. Ik ben echt een kattenmens en vind het zo fijn dat ze er altijd is. Hoewel ze me meer van het werk afhoud heb ik haar toch graag in de buurt.

Ik ben heel benieuwd wat jij op je bureau hebt liggen! Lijkt het je leuk om dat te vertellen op the Girlboss.nl? Stuur een mailtje naar Hello@thegirlboss.nl dan maken we er samen wat leuks van.

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This