fbpx
 

Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat het stellen van doelen het belangrijkste is wat je voor jezelf kan doen. Het helpt je namelijk groeien en maakt je een beter mens. Ook zakelijk doelen stellen is heel verstandig. Het motiveert en stimuleert en helpt je meer uit jezelf te halen. Als je een van je doelen behaald hebt is het tijd voor een klein feestje. Je hebt er hard voor gewerkt en je doel mag dus zeker gevierd worden. Vandaag vertel ik je hoe je je doelen kan vieren met de perfecte barbecue!

De zomer komt eraan, en dat betekent dat we weer lekker kunnen barbecuen. Het is een van mijn favoriete dingen om te doen in de zomer. Je kunt er namelijk echt een klein feestje van maken. Nodig wat vrienden en/of familie uit en stook de barbecue maar aan.

Benodigdheden

De grill

Er zijn een aantal dingen die echt niet kunnen ontbreken op de perfecte barbecue. De webshop Kamado Express heeft de mooiste barbecues in hun assortiment om lekker op te grillen. Ze verkopen hier onder andere de kamado grill, dit is een speciale barbecue waar je veel meer mee kan dan alleen grillen. Je kan er in bakken, grillen, stoven, maar ook bijvoorbeeld pizza’s bakken. Ze zijn wel een stuk prijziger dan andere barbecues, maar ze zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt en gaan dan ook jaren mee.

perfecte barbecue

De boodschappen

Boodschappen doen is niet het leukste wat er is, maar gelukkig maakt lekker eten met vrienden een hoop goed. Bij een barbecue hoort natuurlijk een goed stuk vlees. Het lekkerste vlees koop je natuurlijk bij de slager. Zelf vind ik dat vaak aan de prijzige kant en ik koop mijn vlees dan ook vaak bij de Lidl. Hier is het niet duur, maar ik vind de kwaliteit van het vlees daar wel ontzettend goed. Natuurlijk kun je ook voor wat groenere opties gaan. Bijvoorbeeld lekker maiskolven grillen, of een groentespies met champignons, courgette en paprika. Altijd lekker.

Vergeet ook vooral niet om drinken in te slaan. Je kunt natuurlijk all out gaan en zelf cocktails of mocktails maken. Vind je dit teveel moeite denk dan bijvoorbeeld aan Radler (0,0) Radler doet het altijd goed op een barbecue, lekker fris.

Hier een paar lekkere recepten op een rijtje.

Kip Hawaii spiesjes

Alcohol vrije mojito met passievrucht

Citroen mayonaise

Broccoli salade

Verschillende pasta salades

Je vrienden

Een barbecue in je eentje is ook maar een beetje saai. Veel gezelliger natuurlijk om je vrienden uit te nodigen. Dus gooi het in de groepsapp en nodig alle gezellige mensen uit. Als je slim bent vraag je iedereen iets lekkers mee te nemen, bijvoorbeeld lekkere salades of een toetje scheelt jou heel wat werk.

Verder zou ik je vooral niet te druk maken om alles. Het is tenslotte om je doel te vieren, niet om het perfecte barbecue feestje te geven. Geniet er vooral lekker van, je hebt er hard voor gewerkt!

Wat doe jij voor de perfecte barbecue?

 

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: