fbpx
 

We hebben tegenwoordig zoveel te doen dat het soms maar lastig bij te houden is. Op die momenten zijn to do apps voor girlbosses ideaal. Als je ook maar een beetje lijkt op mij heb je meerdere lijstjes en raak je snel het overzicht kwijt. Ik ben niet zo’n georganiseerd type, hoewel ik dat wel graag zou zijn. Een lijstje bijhouden op je telefoon is dan ontzettend handig, want je kan deze overal openen. Nog fijner als je dat lijstje ook op je computer kan inzien. Ik heb 3 to do apps op een rijtje gezet die ik zelf fijn vind werken. De ene wat uitgebreider als de ander maar alle 3 hele fijne apps.

Wunderlist

Wunderlist is naar mijn mening de makkelijkste uit het lijstje, maar bezit toch alle opties die je nodig hebt. Zo kan je taken onderverdelen in categorieën, een einddatum invoeren en de belangrijkste taken markeren met een ster. De app wordt door ontzettend veel mensen gebruikt en aangeraden. Ik heb hem zelf lange tijd met veel plezier gebruikt en het is dan ook een echte aanrader.

Trello

Een andere fijne manier van lijstjes maken en plannen is Trello. In Trello gebruik je niet het standaard lijstjes systeem maar werk je met borden die je volledig kan indelen zoals je zelf wil. Je kan er bijvoorbeeld je editorial kalender op bijhouden door borden te maken met; Ideeën/Schrijven/Inplannen/Controleren/Social media. Zodra je een taak gedaan hebt schuif je deze door naar het volgende bord op die manier kan je makkelijk het overzicht bewaren. Als je alle borden doorlopen hebt kan je de taak archiveren.

de beste to do apps voor girlbosses Asana Trello Wunderlist

Asana

Persoonlijk werk ik het liefst met Asana. Dit programma combineert al het goeds van Wunderlist en Trello. Er zijn dan ook heel veel verschillende manieren om lijstjes te maken. Je kan een standaard lijstje maken net zoals bij wunderlist, je kan een kalender gebruiken maar je kunt ook borden gebruiken net zoals bij Trello. In de premium versie zitten zelfs nog veel meer opties, maar dit is niet noodzakelijk. Gratis is Asana ook prima te gebruiken. Je kan meerdere projecten aanmaken en je team members toevoegen zo kun je makkelijk het overzicht bewaren tussen jou en je collega’s.

Alle 3 deze apps to do apps zijn helemaal Girlboss proof. Ik weet zeker dat je hiermee prima uit de voeten kunt. Probeer ze en ontdek welke het fijnste werkt voor jou. Iedereen doet het anders en wat voor mij werkt hoeft voor jou niet perse fijn te zijn. Veel plezier met lijstjes maken!  

 

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: