De allerbeste to do apps voor girlbosses

We hebben tegenwoordig zoveel te doen dat het soms maar lastig bij te houden is. Op die momenten zijn to do apps voor girlbosses ideaal. Als je ook maar een beetje lijkt op mij heb je meerdere lijstjes en raak je snel het overzicht kwijt. Ik ben niet zo’n georganiseerd type, hoewel ik dat wel graag zou zijn. Een lijstje bijhouden op je telefoon is dan ontzettend handig, want je kan deze overal openen. Nog fijner als je dat lijstje ook op je computer kan inzien. Ik heb 3 to do apps op een rijtje gezet die ik zelf fijn vind werken. De ene wat uitgebreider als de ander maar alle 3 hele fijne apps.

Wunderlist

Wunderlist is naar mijn mening de makkelijkste uit het lijstje, maar bezit toch alle opties die je nodig hebt. Zo kan je taken onderverdelen in categorieën, een einddatum invoeren en de belangrijkste taken markeren met een ster. De app wordt door ontzettend veel mensen gebruikt en aangeraden. Ik heb hem zelf lange tijd met veel plezier gebruikt en het is dan ook een echte aanrader.

Trello

Een andere fijne manier van lijstjes maken en plannen is Trello. In Trello gebruik je niet het standaard lijstjes systeem maar werk je met borden die je volledig kan indelen zoals je zelf wil. Je kan er bijvoorbeeld je editorial kalender op bijhouden door borden te maken met; Ideeën/Schrijven/Inplannen/Controleren/Social media. Zodra je een taak gedaan hebt schuif je deze door naar het volgende bord op die manier kan je makkelijk het overzicht bewaren. Als je alle borden doorlopen hebt kan je de taak archiveren.

de beste to do apps voor girlbosses Asana Trello Wunderlist

Asana

Persoonlijk werk ik het liefst met Asana. Dit programma combineert al het goeds van Wunderlist en Trello. Er zijn dan ook heel veel verschillende manieren om lijstjes te maken. Je kan een standaard lijstje maken net zoals bij wunderlist, je kan een kalender gebruiken maar je kunt ook borden gebruiken net zoals bij Trello. In de premium versie zitten zelfs nog veel meer opties, maar dit is niet noodzakelijk. Gratis is Asana ook prima te gebruiken. Je kan meerdere projecten aanmaken en je team members toevoegen zo kun je makkelijk het overzicht bewaren tussen jou en je collega’s.

Alle 3 deze apps to do apps zijn helemaal Girlboss proof. Ik weet zeker dat je hiermee prima uit de voeten kunt. Probeer ze en ontdek welke het fijnste werkt voor jou. Iedereen doet het anders en wat voor mij werkt hoeft voor jou niet perse fijn te zijn. Veel plezier met lijstjes maken!  

 

Share:

13 Reacties

 1. haydeedeloof
  10 juli 2018 / 17:14

  Wunderlist en Trello zijn hier ook favorieten! Wunderlist gebruik ik eerder privé, Trello samen met andere projectmedewerkers op mijn werk.

  • 10 juli 2018 / 21:18

   Het zijn beide fijne apps, en inderdaad Wunderlist is fijner voor privé en Trello en Asana zijn zakelijk dan weer super fijn!

 2. manon97
  11 juli 2018 / 14:00

  Ik heb Wunderlist ooit op mijn telefoon gehad, maar vond het toen niet zo’n succes. Ik ga het nog een keer een kans geven!

  • 12 juli 2018 / 17:51

   Als je het eenmaal door hebt is het een ontzettend fijne app. Even wennen dus maar dan is hij het helemaal waard!

 3. 12 juli 2018 / 17:15

  Wunderlist vind ik een erg fijne app in gebruik, ben wel benieuwd geworden nu naar Asana.

  • 12 juli 2018 / 17:53

   Zakelijk of voor je blog is Asana echt super. Privé zou ik hem alleen niet gebruiken.

 4. 12 juli 2018 / 22:14

  Wunderlist is inderdaad erg fijn. Ben wel benieiwd naar Trello.

  • 14 juli 2018 / 00:44

   Gewoon eens proberen! Als je het niks vind kan je er altijd nog mee stoppen.

 5. 13 juli 2018 / 09:01

  Ik heb zelf een papier nodig, maar ik weet dat veel mensen ook goed uit de voeten kunnen met apps. Fijn overzicht!

 6. 13 juli 2018 / 22:58

  Na heel lang zoeken heb ik er zelf een gevonden die fijn voor mij werkt: Google Keep
  Ben er echt heel blij mee.

Laat een reactie achter!

%d bloggers liken dit: