fbpx
 

Zoals jullie de laatste tijd wel gemerkt hebben is er het een en ander veranderd op Door Monique of zal ik zeggen The Girlboss. Het begon natuurlijk allemaal met mijn shift in artikelen. Ik begon meer te schrijven over bloggen, ambitie en selfcare met natuurlijk de lifestyle artikelen tussendoor die jullie van me gewend waren. Dit beviel ontzettend goed. Vervolgens kreeg de site een frisse nieuwe look. Met een nieuw thema, nieuwe kleuren en een nieuw logo.

Maar ik kwam tot de conclusie dat de naam Door Monique totaal niet past bij de content die ik nu schrijf. Dus ik ging op jacht. En zo werd The Girlboss.nl geboren. Het was even wat werk om alles over te zetten en nieuwe social media namen te claimen. Maar het is gelukt. Het meeste is inmiddels geregeld. En daarom kom je nu terecht op The Girlboss.nl in plaats van Door Monique.

Maar wees niet bang. Nu is het echt klaar met alle veranderingen. En mocht je nou per ongeluk een foutje maken en naar Door Monique surfen dan kom je gewoon terecht op de nieuwe site. Kort artikel maar wilde jullie toch graag even op de hoogte stellen van dit alles!

 

Hopelijk tot snel op The Girlboss.nl! Haha dat rijmt (ja ik vind mezelf nu grappig 😉

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: