Zoals jullie de laatste tijd wel gemerkt hebben is er het een en ander veranderd op Door Monique of zal ik zeggen The Girlboss. Het begon natuurlijk allemaal met mijn shift in artikelen. Ik begon meer te schrijven over bloggen, ambitie en selfcare met natuurlijk de lifestyle artikelen tussendoor die jullie van me gewend waren. Dit beviel ontzettend goed. Vervolgens kreeg de site een frisse nieuwe look. Met een nieuw thema, nieuwe kleuren en een nieuw logo.

Maar ik kwam tot de conclusie dat de naam Door Monique totaal niet past bij de content die ik nu schrijf. Dus ik ging op jacht. En zo werd The Girlboss.nl geboren. Het was even wat werk om alles over te zetten en nieuwe social media namen te claimen. Maar het is gelukt. Het meeste is inmiddels geregeld. En daarom kom je nu terecht op The Girlboss.nl in plaats van Door Monique.

Maar wees niet bang. Nu is het echt klaar met alle veranderingen. En mocht je nou per ongeluk een foutje maken en naar Door Monique surfen dan kom je gewoon terecht op de nieuwe site. Kort artikel maar wilde jullie toch graag even op de hoogte stellen van dit alles!

 

Hopelijk tot snel op The Girlboss.nl! Haha dat rijmt (ja ik vind mezelf nu grappig đŸ˜‰

%d bloggers liken dit: