fbpx
 

Je houd ervan of niet, muziek tijdens het werken. Ik vind achtergrondgeluid het fijnste wat er is als ik bezig ben. Ik heb dan ook het liefst de hele dag een Spotify playlist aan staan. Spotify en ik zijn beste vrienden ik luister dan ook heel wat uurtjes per week. Voor dit artikel ging ik op zoek naar een aantal lekkere playlists voor tijdens het werken. Mijn voorkeur gaat uit naar wat rustigere vrolijke muziek, vaak kies ik voor akoestisch. Maar soms heb je wat meer power nodig, als je een deadline moet halen bijvoorbeeld. Dit artikel heeft dan ook voor iedereen wel een lekkere Spotify playlist. Toch niet helemaal je smaak? Kies de lekkerste nummers uit en maak je eigen perfecte playlist!

Spotify playlist tijdens werk

Acoustic hits: Oldies but Goldies

Laten we meteen beginnen met mijn favoriet. Zoals ik al zei ben ik fan van akoestische playlists. Deze playlist bevat de beste popsongs. Denk bijvoorbeeld aan Rihanna ft. Kanye West met het nummer FourFiveSeconds maar ook Under the bridge van The Red Hot Chilli Peppers. De playlist heet oldies but goldies maar zo oud zijn de nummers niet ik denk een beetje vanaf eind jaren 90 tot nu. Ik realiseer me nu ineens dat de jaren 90 al bijna 30 jaar geleden zijn. Maar daar word ik liever niet aan herinnerd.

Tropical Morning

Heb je niet zo’n zin in akoestisch en luister je liever naar de elektronische klanken, dan is deze playlist misschien wel geschikt. Vrolijke zomerse house nummers. Maar niet te intens, want dat vind ik persoonlijk niks tijdens het werken. Je moet je namelijk wel kunnen concentreren en dat lukt mij niet op een hard rock plaat. Je kan in deze Spotify playlist onder andere The Chainsmokers en Calvin Harris vinden. Het viel me op dat ik een groot deel van de artiesten niet kende, maar dit ligt waarschijnlijk meer aan mij als aan de artiesten. Met deze playlist haal je in ieder geval de zomer in huis.

The Piano Bar

Even iets compleet anders, maar daarom niet minder genieten is de Spotify playlist the piano bar. Heerlijk ontspannen Jazz tunes waar je lekker relaxed op kan werken of studeren. Het is wel iets waar je van moet houden, sommige mensen vinden het heerlijk. Anderen vinden het totaal niks. Persoonlijk vind ik het wel lekker om naar te luisteren, maar niet de hele dag. Er wordt in de nummers niet gezongen, dus geen kans dat de tekst je afleidt wat bij mij nog wel eens gebeurt met andere muziek. Aanradertje dus!

Downtempo Beats

Deze playlist is iets intenser als de anderen. Een goede beat maar wel Downtempo zoals de naam al doet vermoeden. Je vind in deze playlist onder andere Katy Perry en Martin Garrix. Moet je echt even knallen of komt die deadline steeds dichterbij, dan werkt deze playlist heerlijk motiverend. Het is vooral popmuziek met soms een elektronisch randje. Ik luister hem zelf graag. Maar ik ben dan ook echt dol op popmuziek.

Vind je deze Spotify playlists nou echt helemaal niks laat me dan vooral weten wat jij wel graag in dit lijstje ziet staan. Dan voeg ik ze toe zodat iedereen mee kan genieten! Veel plezier met muziek streamen.

Wat is jouw favoriete Spotify Playlist?


De beste Spotify playlists voor tijdens je werk. Spotify playlist

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: