November is weer op zijn eind, en we gaan in rap tempo richting de winter. Het word langzaamaan steeds kouder en de dagen zijn ineens veel te kort. Ik merk dat vooral als ik foto’s wil maken voor mijn blog. Ik fotografeer het liefst bij daglicht want dat zie je toch terug op foto’s. Het leek me leuk deze maand een kleine November recap te doen. En om het niet te saai te maken heb ik ook een leuke Spotify playlist toegevoegd met een aantal pareltjes die ik afgelopen maand ontdekt heb. Als je van popmuziek houd zit je zeker goed!

November was voor mij een rustige maar leuke maand. Ik begon oa met deze blog en schreef mijn eerste blogposts. Ik ben nog steeds blij dat ik de keuze gemaakt heb om ook in het Nederlands te gaan bloggen. Er hangt een leuke sfeer rond de Nederlandse bloggers vind ik.

Op het nieuws en op Twitter lees ik maar 1 ding. De “zwarte” pieten discussie. Ik erger me er een beetje aan. Het lijkt alsof al het andere ineens niet meer belangrijk is. Ik vind dat het allemaal groter gemaakt wordt als het is. Voor mij is het heel simpel, het is een kinderfeest en geloof me de kids maakt het niet uit of piet groen, geel, paars, of blauw is. Persoonlijk vind ik het geen probleem dat piet zwart is. Maar misschien is dat makkelijk praten voor een blanke vrouw. Ik kan me wel voorstellen dat als je een kleurtje hebt je niet vergeleken wil worden met piet. Dus zullen we het voor iedereen leuk houden? Het is tenslotte maar een kleurtje schmink.

Verder keek ik naar Mindhunters seizoen 1 op Netflix en Stranger things seizoen 2. Allebei verschillend maar wel aanraders. Als jullie het leuk vinden meer over mijn Netflix verslavingen te horen laat het vooral weten in de comments!

Het mooiste liedje van de maand, is straks is het te laat van Diggy Dex. Die kan je ook terugvinden in de playlist hier. Laat vooral je favoriete nummer weten en misschien zie je hem volgende maand terug in de nieuwe playlist!

 

Wat is jou favoriete muziekstijl?

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This