fbpx
 

Wat is er nou lekkerder dan aan het einde van een lange dag een fijne Netflix serie aan te zetten? Even ontspannen en niet te veel nadenken. Ik vind het heerlijk. Iedere maand komen er op Netflix weer nieuwe series en films bij, en in dit artikel vertel ik je over mijn favorieten. Ik heb een aantal series bekeken en ik kan je ze van harte aanbevelen. Dus als je er klaar voor bent vind je hier mijn lijstje!

de beste netflix series voor na het werk

Nieuw op Netflix | 5 Series om te bingen

The Bridge seizoen 4

Een van mijn lievelingsseries heeft in Januari het vierde en laatste seizoen online gekregen. We hebben er even op moeten wachten want hij kwam begin 2017 al uit. Maar toen The Bridge online kwam heb ik in 2 dagen het hele laatste seizoen uitgekeken. En wat is het toch een goede serie. The Bridge gaat over Zweedse rechercheur Saga Norén die de taak krijgt een moord op te lossen. Er komt een samenwerking tussen Zweden en Denemarken. De brug tussen Kopenhagen en Malmö staat dan ook centraal in deze serie. Vandaar de naam natuurlijk.

Het laatste seizoen was spannend, ik ga geen spoilers geven want dan is de lol van het kijken er zo af. Maar echt, wat een goede serie. Als je van Scandinavische crime series houd dan kan ik je The Bridge zeker aanraden.

You seizoen 1

De nieuwe Netflix serie waar iedereen het over heeft is you. Ik ben er een paar dagen geleden aan begonnen en kan niet stoppen met kijken. Het is spannend en ontzettend creepy tegelijkertijd. De serie gaat over stalking, en dat gaat heel ver. You gaat over Joe Goldberg (Penn Badgley uit Gossip Girl!) die verliefd wordt op Beck, hij stalkt haar om zo alles over haar te weten te komen en gaat daarin ontzettend ver. Ook deze zal ik niet voor je spoilen.

Over de serie wordt veel gesproken, zo vraagt de volkskrant zich af of de stalker niet veel te charmant wordt neergezet. Maar ik vind dat je in deze serie juist heel duidelijk de duistere kant van stalken ziet. En geloof mij maar, een stalker wil je echt niet.

De beste Netflix series voor na het werk

Tidying up with Marie Kondo seizoen 1

Ik heb niks met opruimen en ik ben niet de enige weet ik toevallig. Nou ziet ons huis er op het oog best netjes uit, maar je kunt beter geen lades opentrekken want dan schrik je je rot. Marie Kondo maakt korte metten met rotzooi. Misschien heb je haar naam wel eens voorbij zien komen. Marie Kondo schreef een aantal jaar geleden de bestseller ‘the life changing magic of tidying up’ en heeft nu dus een eigen serie.

Heerlijk om te kijken na een lange dag, je hoeft er niet teveel bij na te denken. En grote kans dat jij binnenkort ook aan het opruimen gaat, want daar krijg je echt zin in bij het kijken naar deze serie.

How to get away with murder seizoen 4

Er staat inmiddels ook een nieuw seizoen van how to get away with murder op Netflix. Seizoen 1 tot en met 3 heb ik met veel plezier gekeken, en ben dan ook ontzettend benieuwd naar het nieuwe seizoen. Ik heb nog geen tijd gehad om hem te kijken maar dat ga ik zeker snel doen.

How to get away with murder gaat over een groepje rechtenstudenten en hun lerares en ze maken nogal wat mee. Zoals, je raad het al, moord. Ook dit is weer een spannende serie die je kijkt op het puntje van je stoel. Want wat is er nou echt gebeurt? Een aanrader.

Taylor Swift Reputation stadium tour

Oke, dit is geen serie maar grote kans dat je hem na het kijken gewoon nog een keer aanzet. Want wat is dit een goed concert. Taylor weet echt hoe je een show neerzet en kan ontzettend goed performen. Ben je niet zo’n fan van Taylor? Dan daag ik je uit om de stadium tour toch te kijken, want veel mensen hebben na het zien van haar show een heel ander beeld van haar.

Leuk om naar te kijken maar ook fijn om op de achtergrond aan te hebben want haar muziek is natuurlijk alleen al heel goed. Dus als je zin hebt in fijne muziek en een echte performer dan zit je goed.

Dit waren ze alweer. Mijn 5 series om te bingen deze maand. Heb je zelf nog tips? Deel ze met me in de comments, want ik kan altijd wat nieuwe inspiratie gebruiken. Veel kijk plezier!


Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This