Je wil veel. Iedereen heeft dromen, maar om die dromen te bereiken moet je keuzes maken. Soms leuk, soms minder leuk. Zo heb ik er voor gekozen om mijn leven niet meer te laten leiden door angst. Maar dat betekent ook dat ik heel vaak buiten mijn comfort zone moet stappen en dingen moet doen die voor mij ontzettend moeilijk zijn. Dat is de keuze die ik gemaakt heb.

Het maken van keuzes betekent dat je soms dingen moet laten die je leuk vind of graag wil doen. Het is een kwestie van prioriteiten stellen. Wat is op dit moment het belangrijkste om mijn doel te behalen. Als dat is je website een rebrand geven dan zal je daar echt voor moeten gaan zitten. Misschien houd dat in dat je daardoor vanavond niet met je vriendinnen kan gaan uiteten. Het ligt er maar net aan waar je prioriteit ligt. Want als jij het belangrijk vind om je vriendinnen vaak te zien doe je dat natuurlijk ook.

De keuzes in je leven bepalen uiteindelijk wie je bent en waar je naar leeft. En wat die keuzes uiteindelijk zijn maakt niet uit. Zolang jij de keuzes maar maakt voor jezelf en niet voor anderen. Ben je bang dat je je vriendinnen teleurstelt als je niet mee gaat eten? Logisch, en zullen vast wel even balen. Maar als jij uitlegt waarom je niet mee gaat en waarom je website nu even belangrijk is zullen ze dat begrijpen. Doen ze dat niet? Dan heb je waarschijnlijk de verkeerde vrienden.

Dus, keuzes maken. Kies voor jezelf, laat je niet beïnvloeden door anderen. Doe waar jij achter staat en laat je niet leiden door angst. Je keuzes zijn van jou en zolang jij erachter staat is het altijd goed. Ben duidelijk en laat je ook vooral niet ontmoedigen door de mening van anderen!

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This