Vandaag de allereerste Motivation Monday blogpost op The Girlboss.nl. Maar wat is het vraag je je misschien af? Eigenlijk spreekt het redelijk voor zich. In deze blogposts die je vanaf nu iedere maandag kan verwachten ga ik je motiveren voor de week. We hebben het over een inspirerend onderwerp, en in de comments kan je erover meepraten. Ik zorg ervoor dat je helemaal klaar bent om de week te beginnen! Dus, klaar voor? Laten we beginnen.

Veel mensen leggen de lat hoog voor zichzelf. Grote dromen en ambitie zorgen ervoor dat je goed wil presteren en veel wil bereiken in het leven. En dan ben je ook nog eens niet de enige die de lat zo hoog legt. Je omgeving doet dat ook. Ben je klaar met je studie? Dan wordt er van je verwacht dat je een goede baan vind. Heb je eindelijk die goede baan? Dan wordt er verwacht dat je snel promotie maakt. Dat de lat in onze maatschappij zo hoog wordt gelegd lijkt steeds normaler te worden. Maar is het dat wel?

Wat we vaak lijken te vergeten is dat je, ook met kleine stappen er wel komt. Je hoeft helemaal niet met sprongen vooruit te gaan. Doe het wat rustiger aan, werk aan jezelf in je eigen tempo en dan zul je die dromen alsnog gewoon bereiken.

Maak je niet te druk over wat anderen van jouw pad vinden. Het is immers jouw weg naar succes. Daar heeft niemand anders wat mee te maken. Daarbij, gaat het erom wat succes voor jou betekent. Heb je daar al eens over nagedacht? Wanneer jij vind dat je succesvol bent? Succes is relatief, en voor iedereen anders. Ik ben tevreden als ik goed voor mezelf zorg en aan mijn doelen werk. Anderen willen perse heel veel geld verdienen. Het maakt niet uit. Zoals ik al zei, het gaat om jouw pad. In welk tempo je dat doet? Dat doet er niet toe, want ook die kleine stapjes brengen jou naar succes.


Baby steps. Ze zijn genoeg.

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This