Onzekerheid en angst. We hebben er allemaal wel eens last van. Misschien word je nerveus van die presentatie op je werk. Of wil je graag locatieonafhankelijk gaan werken maar kan je dat eigenlijk wel?

Angst is normaal. Het behoed je voor gevaar. Maar soms heb je angsten die niet nodig zijn. Een presentatie geven is misschien spannend maar levensbedreigend zeker niet. Toch kan de angst het in het moment overnemen. Maar laat je daardoor vooral niet tegenhouden.

Ja angst is naar. Onzekerheid ook, maar het is niet onoverkoombaar. Doe het gewoon, ga ervoor. Het is waarschijnlijk even ongemakkelijk, zeker in het begin. Maar hoe langer je het doet, hoe vaker je het doet die angsten overwinnen. Hoe makkelijker het word.

Ik spreek uit ervaring, met een angststoornis ben je nou eenmaal vaak bang. Maar het word altijd beter, als je maar blijft oefenen en door blijft gaan.

Wat heb jij nodig om angsten te overwinnen? Een duwtje in de rug of een andere mindset. Wat je ook nodig hebt, werk eraan. Zorg ervoor dat je voor jezelf handvatten creëert waarmee je je angsten wel kan overwinnen. Zodat je wel kan doen wat je zo graag wil en die angst en onzekerheid je niet tegenhoudt.

Misschien dat deze Motivation Monday je wel stimuleert eens iets spannends te doen. Mijn angst doel? Een workshop op locatie volgen. Een hele stap, maar ik weet dat ik dit kan. En als ik het kan, dan kun jij het zeker. Zet die angst aan de kant. Negeer het en een dikke middelvinger naar die angst. Ik bedoel hier overigens irreële angsten. Als iets echt gevaarlijk is moet je er wel even goed over nadenken 😉

Het is niet nodig om je tegen te laten houden door angst. Pak je kansen, werk aan je doelen en laat vooral je leven niet beheersen door angst zoals ik zolang gedaan heb. Angsten overwinnen brengt je niks dan goeds. Je kunt het. Beloofd.

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This