Iedere maand maak ik even een rondje door Google Analytics om te kijken wat er goed gelezen wordt en wat niet, maar ook om te kijken met welke zoekwoorden mensen op mijn blog komen. Vrij bovenaan stond de term Girlboss achtergronden. Toen ik net begon met bloggen heb ik eens wat achtergronden gemaakt en gedeeld. Maar als ik heel eerlijk ben was ik die allang weer vergeten. Maar door deze zoekopdracht kreeg ik nieuwe inspiratie. Het leek me leuk om een artikel te maken met leuke Girlboss achtergronden, speciaal voor Girlbosses zoals jij.

De mobiele kerst achtergronden van vorig jaar vind je hier.

De kerst achtergronden voor je computer vind je hier.

Kerst duurt nog even maar sla ze vast op!

Girlboss achtergronden

Ik heb Photoshop dus maar weer eens opgestart en maakte een simpele achtergrond in 2 verschillende kleuren. Ik gebruikte de kleuren van mijn branding, dat leek me wel leuk. Vind je dit nou leuk om te zien? Laat me dat dan even weten in een reactie, dan ga ik vaker lekker knutselen in Photoshop voor een leuke achtergrond.

De achtergronden zijn gratis te downloaden. Als je ze wil delen op je blog of social is dat ook helemaal prima maar dan zou ik het wel leuk vinden als je even een vermelding doet. Ik wens je er heel veel plezier mee. Ben jij team roze of team groen?

Girlboss achtergronden

De roze download je hier | De groene download je hier

Wat je misschien niet wist is dat ik ooit begonnen ben met de opleiding grafisch vormgever. Helaas heb ik deze niet af kunnen maken door mijn faalangst, maar ondanks dat heb ik er wel veel van geleerd en vind ik knutselen in photoshop hartstikke leuk. Eigenlijk alle grafische elementen op deze blog zijn zelf gemaakt zoals mijn logo bijvoorbeeld. Misschien dat ik hier op den duur nog meer mee ga doen, en de sidebar wat gezelliger ga maken met leuke afbeeldingen!

Als ik nog meer achtergronden zou maken, wat zou je dan graag zien? Een mooie quote, een afbeelding of iets heel anders. Laat het me weten in de comments of via social media, Instagram of Twitter.

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This