fbpx
 

Het lijkt een compleet nieuw genre in de boekenwereld. Girlboss boeken, oftewel boeken voor ambitieuze vrouwen. Deze zijn er in veel verschillende types zo heb je de self help girlboss boeken maar ook autobiografieën en informatieve boeken. Zolang ze maar voor de ambitieuze vrouw zijn en die ambitieuze vrouwen zijn er steeds meer. Vrouwen staan allang niet meer alleen in de keuken en daar ben ik blij om. We doen lekker wat we zelf willen en zijn sterk en zelfstandig. We don’t need no man! Vandaag deel ik mijn girlboss boeken wishlist want ik lees dit type boek ontzettend graag, er zijn al een aantal boeken van dit genre voorbij gekomen hier. Dit zijn de boeken op mijn verlanglijstje.

babe you got this werkboek girlboss boeken

Babe, you got this. Het werkboek

Op deze zit ik al een tijdje te azen. Na het lezen van zijn voorganger: Babe, you got this was ik super enthousiast. In het boek staan een hoop inzichten en tips waar ik echt iets aan had. Ik realiseer me nu dat ik hier nog nooit een review over heb geschreven dus als je interesse hebt laat het me dan vooral weten.

Het werkboek schijnt ontzettend leuk te zijn om in te vullen. Ik hoop dat het net als zijn voorganger, leuke inzichten biedt en ik er nog wat van opsteek. Daarbij lijkt het me best wel heel erg leuk om een werkboek in te vullen. Dat heb ik namelijk sinds mijn schooltijd niet meer gedaan en dat is al even geleden!

Babe, you got this. Het werkboek kost 14,99 en kan je hier kopen.

lets focus girlboss boeken

Let’s Focus

Ik ben dol op fotografie, het liefst maak ik de foto’s op mijn blog zelf maar helaas heb ik daar niet altijd de tijd en middelen voor. Mijn moeder is fotografe en van haar heb ik al veel geleerd. Toch zou ik er graag meer over willen leren. Onder andere over productfotografie weet ik nog niet veel en dat is wel iets wat veel terugkomt op deze blog.

Het lijkt me leuk om een keer op pad te gaan en gewoon te oefenen met foto’s maken op een mooie plek. Ik zou graag meer doen met Instagram maar voor mijn gevoel ben ik er niet goed genoeg in. Onzin natuurlijk want het gaat op Instagram niet om het hebben van de perfecte feed maar zo lijkt het soms wel. De druk is best wel hoog voor mij om mooie foto’s te uploaden dus ik heb het maar een beetje links laten liggen. Mijn stories upload ik wat vaker, die zijn meer een behind the scenes en daar heb ik veel meer plezier in.

Het boek Let’s focus koop je hier voor 21,99.

Snap! girlboss boeken

 

Snap!

Om nog even in de fotografie sferen te blijven, ben ik ook heel nieuwsgierig naar het boek Snap! Dit boek gaat ook over fotografie maar focust specifiek op smartphone fotografie. Dat sprak me meteen aan. Je telefoon heb je namelijk praktisch altijd bij je en kun je er dus altijd bijpakken. Hoe fijn is het dan als je daar mooie foto’s mee kan maken.

Snap! kun je hier kopen en kost 16,99.

Zeik niet zo girlboss boeken

Zeik niet zo

Een boek over millennials, we staan vaak bekend als verwend. Alsof we het gevoel hebben dat we meer verdienen dan anderen. Persoonlijk ben ik het daar niet mee eens. Tuurlijk zullen er millennials tussen zitten die wel zo denken, maar het gros werkt hard voor wat ze willen bereiken. In dit boek zijn de 3 schrijfsters eerlijk over wat zij vinden van millennials. Ze zijn het zelf en hebben er dus genoeg ervaring mee.

Ik ben heel benieuwd naar dit boek. Ik val nog net in de categorie millennial en vind het grappig en interessant om te zien op welke vlakken millennials op elkaar lijken. Op dit moment lees ik het boek Fuck te quarterlife crisis. Deze gaat ook over millennials en de enorme druk die we onszelf opleggen. Als ik hem uit heb ga ik hier een review over schrijven, dus die komt er binnenkort een keertje aan!

Het boek Zeik niet zo koop je op Bol.com voor 10-,

Ik moet nog even kijken of ik kan girlboss boeken

Ik moet nog even kijken of ik kan

Een boek over introvert zijn, ik ben het zelf. Ik kan overigens ook heel extravert zijn met momenten, maar over het algemeen beschouw ik mezelf als introvert. Sociale interactie kost me namelijk ontzettend veel energie, na een afspraak ben ik doodmoe en moet ik echt even bijkomen. Dit boek gaat over introvert zijn, wat het inhoudt en hoe je er mee om kan gaan, als introvert maar ook als extrovert. Dit maakte me nieuwsgierig. Ik ben benieuwd of het boek me nieuwe inzichten biedt.

Ik moet nog even kijken of ik kan kost 19,99 en koop je hier.
Het valt me op dat al deze boeken nogal roze zijn, toevallig maar misschien ook wel typisch voor Girlboss boeken. Of boeken voor vrouwen in het algemeen. Ik ben in ieder geval ontzettend benieuwd naar deze boeken en zal ze op den duur dus ook zeker bestellen. Zijn er boeken waar jij graag een review van wil zien laat het me dan weten in de comments!

 

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This