Ik ben dol op Instagram. Ik merk dat ik de app continu open om te kijken wat mensen aan het doen zijn. Het leek me leuk om met jullie mijn favoriete Instagram accounts te delen. Voor een beetje inspiratie. Misschien ontdekken jullie wel een account die jullie anders nooit tegen waren gekomen. De accounts die ik benoem zijn stuk voor stuk pareltjes met prachtige foto’s maar hun genres lopen uit een. Ben je benieuwd geworden? Lees dan gauw verder.

Annie Guttridge @SharksNeedLove

Heb ik jullie ooit verteld wat mijn lievelingsdieren zijn? Mijn keuze is namelijk misschien een beetje verrassend. Ik ben namelijk gek op haaien. Ik vind dit echt de mooiste beesten op deze planeet. Van Hamerhaaien tot de Great White, ik vind ze prachtig. En dat terwijl ik een enorme angst heb voor open water. Ik hoef ze dan ook niet perse tegen te komen in het wild. Laat je me los in een zee aquarium? Dikke kans dat je me voorlopig niet meer terugziet. Gelukkig is er ook een manier om naar deze beesten te kijken vanaf mijn telefoon. Namelijk via het account van Annie Guttridge. Hier deelt zij de mooiste foto’s van haaien, maar ook andere zeewezens komen regelmatig aan bod. Een plezier voor het oog, ook als je niet zo van haaien houd.

Juniper & Fig @Juniperfoxx

Nog meer dieren, deze echter iets schattiger als haaien. Juniper en Fig zijn namelijk vosjes. En misschien wel de leukste vosjes van Instagram. Samen met een hele bups andere dieren vrolijken ze mijn tijdlijn iedere keer op. Ook leuk, op dit account worden regelmatig verhalen verteld over wat het hebben van vossen inhoud. Het is namelijk niet allemaal zo leuk als het er uit ziet. Het blijven wilde dieren, en ze schijnen dus ook niet zo fris te ruiken. Yikes, maar gelukkig zijn er de foto’s nog.

Sam Potter @Captain_Potter

Nu even wat anders. Namelijk een account met travel foto’s, en dan hebben we het niet over zomaar foto’s. Sam bezoekt namelijk de meest prachtige locaties ter wereld en maakt daar bloedmooie foto’s. Ik krijg altijd zin om op reis te gaan als ik weer een foto van hem voorbij zie komen. Mijn droombestemming is Hawaii, daar wil ik ontzettend graag een keertje naar toe. Dichterbij huis lijken Kopenhagen en Rome me erg mooi.

Liz Climo @lizclimo

Liz is tekenaar van de schattigste dieren comics. Ze heeft inmiddels al enkele boeken op haar naam staan en op haar Insta kan je sneak peeks en comics vinden. Ze doet dit zo leuk met zoveel humor dat ik regelmatig hardop zit te lachen. Niet alleen zijn ze erg grappig ze zijn ook mooi getekend. Een aanrader om eens te bekijken.

Pumpkin the Raccoon @pumpkintheraccoon

Oke de laatste. Hiervoor koos ik, hoe kan het ook anders, nogmaals een dieren account. Je kan gewoon nooit genoeg floof op je timeline hebben. Mij maakt het iedere dag weer blij als ik leuke dieren foto’s voorbij zie komen. Dus ik dacht jullie vast ook. Pumpkin is een wasbeer die samenwoont met huisgenootjes Toffee en Oreo, twee honden. De foto’s zijn van goede kwaliteit en dat maakt het extra leuk om naar te kijken.

 

Zo dit waren ze weer. Mijn 5 favoriete Instagram accounts van het moment. Welke zijn jouw favoriet?

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers like this: