fbpx
 

Dat ik graag lees heb ik al vaker verteld. Je vind hier niet voor niets regelmatig boek reviews. Mijn laatste aanwinst was het boek Little black book – handleiding voor werkende vrouwen – van Otegha Uwagba. Hoewel ik nog 2 andere boeken had liggen die ik uit moest lezen kon ik het toch niet laten deze mee te nemen. Ik ben blij dat ik dat deed want het is een waardevolle aanwinst in mijn kast. Wat ik ervan vond vertel ik je in dit artikel, dus lees verder als je nieuwsgierig bent!

Little Black Book – Otegha Uwagba

In het kort

Het is geen dik boek, met zijn 141 pagina’s ben je er zo doorheen. In een paar uurtjes heb je hem uit, maar dat neemt niet weg dat dit boek vol zit met tips waar je echt iets aan hebt. Zo vind je in dit boek advies over alles wat met je carrière te maken heeft. Van je eigen merknaam creëren tot spreken in het openbaar, maar ook over geldzaken en blijven leren.

De tips zijn duidelijk en waardevol. Dat betekent natuurlijk niet dat iedere tip op jouw zal slaan en ik merkte dat ik het met sommige dingen ook niet helemaal eens was. Maar met zoveel tips kan dat ook haast niet anders.

Het boek is geschikt voor zowel mensen in loondienst als zzp’ers en ondernemers. Dus echt voor alle werkende vrouwen.

little black book handleiding voor werkende vrouwen otegha uwagba
little black book handleiding voor werkende vrouwen otegha uwagba

Positief

  • Veel duidelijke tips waar je echt iets aan hebt.
  • Alle onderwerpen komen aan bod.
  • In een paar uur uit
  • Prijs

Negatief

  • Niet zo fijn vertaald

Al met al is de Little black book een fijn boek, als je ambitieus bent en graag carrière wil maken is dit zeker een interessant boek. De prijs is ook leuk, voor 10€ ben je klaar en met al die tips haal je dat er zeker uit. Wil je deze nou ook graag lezen, kijk eens bij je favoriete boekwinkel of vind hem hier op bol.com*

Wil je nog meer lezen? Bekijk deze reviews dan eens:

Big Magic – Elizabeth Gilbert

Snap! Fotograferen met je smartphone

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This