Kerstfilms op NetflixDe feestdagen zijn het perfecte moment om met familie te vieren. Gezellig bij elkaar zijn, lekker eten, wijntje. En als je je buik dan helemaal rond gegeten hebt is het tijd voor een beetje ontspanning. Maar laten we vooral niet de kerstsfeer ontduiken. Mijn tip? Kijk een leuke kerstfilm!

Veel mensen beschikken tegenwoordig over een Netflix account. Je kan helemaal zelf kiezen waar je zin in hebt uit een groot aanbod. Er is voor ieder wat wils, en nog beter. Geen reclames. Dus waar kan je beter je kerstfilm kijken als op Netflix? Vandaag een selectie van de beste kerstfilms op Netflix.

Ik heb mijn research wel gedaan. Ik heb de afgelopen dagen heel veel kerstfilms gezien. Van de klassiekers tot de moderne films. Van komisch tot romantisch. Ik koos 3 favorieten.

 Beste kerstfilms op Netflix

Netflix

A Christmas prince

Deze romantische komedie is echt een aanrader. Hoewel het verhaal een beetje voorspelbaar is kreeg ik er een echt kerstgevoel bij.

Het verhaal gaat over Amber die werkt als journalist. Zei wordt naar Aldovie gestuurd om een verhaal te schrijven over de prins en gaat undercover. Maar dat kan ze natuurlijk niet voor altijd volhouden als ze verliefd wordt op de prins.

Een typische romantische komedie dus, maar daardoor zeker niet minder leuk. Netflix kwam onlangs in het nieuws na een tweet dat 53 abonnees deze film al 18 dagen iedere dag gekeken hebben. Dan moet hij wel goed zijn toch!

Beste kerstfilms op Netflix

Followingthenerd.com

Bad Santa

Bad Santa is een klassieker die uitkwam in 2003. Ik moest wel even lachen toen ik de film opstartte en zag dat deze nog niet widescreen was en nog de maten had van de oude tv’s. Ja ik heb me even oud gevoeld!

Een oude crimineel verkleed zich ieder jaar als de Kerstman om warenhuizen te beroven samen met zijn kleine helper. Maar als deze crimineel ‘the kid’ ontmoet komen er nogal wat problemen.

Een komedie waar ik flink om gelachen heb, met harde humor en heel veel whiskey. En als je deze film nou helemaal super vind is er ook een deel 2, en hoewel ik die minder vond als de eerste is hij nog steeds hartstikke leuk om te kijken!

Beste kerstfilms op Netflix

Columbia Pictures

The night before

Wederom een komedie, het is tenslotte kerst en dan mag er best gelachen worden! Deze film kwam uit in 2015 en heeft een echte sterrencast. Met onder andere Joseph Gordon-Levitt and Seth Rogen.

3 vrienden vieren altijd kerstavond samen. Dit jaar willen ze een eind maken aan de traditie. Maar die laatste keer moet wel de beste avond ooit worden. Ze zijn dus op zoek naar het grootste en beste kerstfeest ooit. Maar die is niet zo makkelijk te vinden. En tijdens deze zoektocht komen ze zichzelf nogal tegen.

Een goeie komedie in The Hangover style. Niet geschikt om met de kinderen te kijken in ieder geval. Maar wel leuk om met je vrienden en een biertje of wijntje te kijken. Lachen gegarandeerd.

 

Van welke Kerstfilm ga jij genieten?

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers like this: