Kerst spullen action

Kerst is by far mijn favoriete feestdag. Ik ben sowieso iemand die het leuk vind om te decoreren naar de seizoenen of feestdagen. Maar met kerst ga ik all out. Ik weet niet waarom ik de kerst zo geweldig vind. Ik denk dat het te maken heeft met de knusse gezellige sfeer die altijd rond de feestdagen hangt. Het lijkt altijd wel alsof iedereen ineens vriendelijk kan doen in die periode. En nee, ik hou niet van nep. Maar het lijkt wel alsof iedereen toch wat gemoedelijker is als anders.

Zoals ieder jaar ga ik met veel plezier op zoek naar de leukste kerstspulletjes. Om het huis net wat gezelliger te maken. Helaas heb ik een klein appartement, en krijg ik er met veel moeite net een kerstboom in gestouwd. Het dressoir en de vensterbanken staan ook al aardig vol maar door wat dingen in te wisselen had ik toch nog wat plek.

Daarom dus maar even op mijn kerstshop tour. Action was de eerste winkel op het lijstje, en hoewel ze niet zoveel hadden als vorig jaar ben ik toch met een aantal leuke spulletjes thuisgekomen en die laat ik graag aan je zien.

kerst spullen action

Kerst koffie/thee mok € 0,79 | Kerstmok Santa € 1,78 | Mini kerstballen € 1,62 | Bontlook plaid € 17,95 | Kerstcadeau labels € 0,79 | Kerst rendier (schaap) € 2,99 | Kerstboom met hangers € 3,33

 

Dit is de verzameling spullen, zoals je ziet ben ik goed geslaagd met leuke kerst mokken. Vooral die van santa zelf vind ik geweldig, en hier drink ik dan ook s ‘avonds een lekkere kop thee of choco uit. Geef een gil als je een heerlijk witte chocolademelk recept wil zien op de blog trouwens.

Je kan het niet zo goed zien op de foto maar ik kocht ook hele schattige mini kerstballen. Het leek me leuk deze in een vaasje of iets dergelijks op tafel te zetten.

De deken, niet kerst gerelateerd, is ook nieuw. Ik vond hem wel passend voor de kerst en vooral de winter. Ik kan je ook vertellen dat hij heerlijk warm is. Wellis iets prijziger als ik gewend ben van de Action. Maar zeker zijn geld waard.

Hoewel ik zo’n groot kerstfan ben hebben we geen bijzondere plannen dit jaar. Waarschijnlijk gewoon fijn samenzijn met familie. En als we het gepland krijgen misschien met de vriendengroep een etentje of lekker de kroeg in. Toch doen mijn vriend en ik wat cadeautjes voor elkaar halen, en deze leuke labels kunnen natuurlijk niet ontbreken aan de verpakking!

Als laatste nog 2 decorstukjes. Een super lief kerstschaap. Op het hartje op zijn borst staat Xmas. Ik twijfel nog over de naam, ik denk dat ik hem Vladimir het schaap ga noemen. (het is een rendier zie ik nu op de bon… blond zullen we maar zeggen) Als allerlaatste een klein houten kerstboompje met lampjes en wat kleine ornamentjes. De lampjes zijn op batterijen en staan iedere avond gezellig aan.

 

Hebben jullie al leuke kerstspulletjes gekocht?

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers like this: