Mockup kerst achtergrond 2017

Het is bijna kerst. Nog maar anderhalve maand. En hoewel we nog midden in November zitten en er vast heel veel mensen zijn die nog lang niet aan kerst denken, was ik toch al een beetje in de kerststemming. Het is koud buiten en ik spendeer mijn avonden dan ook op de bank met de kaarsjes aan en een lekker warm dekentje over me heen. Dat knusse gevoel thuis doet me nou eenmaal denken aan kerst.

Vandaag was zo’n dag dat ik niet veel hoefde te doen. Dus zat ik, net zoals de meeste avonden, met een dekentje op de bank. Ik ben een creatief persoon en ik vind het dan ook heerlijk om te schrijven, knutselen, tekenen en designen. Ik werk veel met Photoshop en het maken van leuke designs blijft een van mijn favoriete dingen. En omdat mijn computer wel eens een nieuwe achtergrond kon gebruiken besloot ik er 1 te maken.

Kerst en winter achtergrond voor je computer of mac scherm

Na de eerste had ik de smaak te pakken en besloot ik er nog eentje te maken. 1 achtergrond die echt voor kerst is en eentje die een meer winters thema heeft. Perfect voor je scherm met dit koude weer. En aangezien er vast meer mensen zijn die iedere maand hun achtergrond vervangen leek het me leuk deze ook met jullie te delen.

Voor de Winter achtergrond klik je hier.

Voor de Kerst achtergrond klik je hier.

Heel veel plezier ermee! En stuur me vooral foto’s van je scherm met deze achtergronden op Twitter of Instagram @DoorMonique

%d bloggers liken dit: