Kerst achtergrond mobiel

Een paar weken geleden deelde ik 2 kerst achtergronden voor je computer. Daar kreeg ik zoveel leuke reacties op dat ik besloot er nog eens 2 te maken. Dit keer niet voor je computer maar voor je mobiele telefoon. Want die mag ook best kerst proof zijn!

Ik heb al vaker verteld hoe gek ik ben op Kerst. Het is mijn favoriete periode van het hele jaar. In mijn appartement vind je op de raarste plekken lampjes en kaarsen. Want ik ben gek op een knus huis. De kerstboom staat groot in de kamer, past overigens maar net. En als ik ook maar ergens een plekje heb zet ik er iets kerstigs neer.

Maar als mijn huis helemaal in de kerstsfeer is mag mijn tech dat ook best zijn. Ook omdat ik het leuk vind om te spelen met Photoshop en graag creatief bezig ben. En nu, iedere keer als ik mijn telefoon open zit ik weer een beetje in die kerstsfeer. Zelfs als ik even geen lampjes, kaarsen of kerstbomen zie.

kerstballen achtergronden mobiel

Deze keer geen schattige beer of santa in een snow globe. Maar kerstballen en schattige handschoenen en kerst sokken. Prima geschikt voor de feest dagen dus, maar ook geen overkill.

Kerst sokjes en handschoentjes download je hier.

De kerstballen download je hier. 

Hoe ziet jou mobiele achtergrond er nu uit?

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This