Ik ben dol op Instagram en zou het graag meer gebruiken. Tijdens mijn blog break heb ik social media vrijwel niet aangeraakt, maar nu ben ik er weer volop mee aan de slag. Instagram is mijn favoriete social platform. Zeker nu #echtinsta steeds meer zichtbaar wordt. Niet meer de perfecte plaatjes, maar het echte leven laten zien. De ups en dus ook de downs. Daarmee zeg ik niet dat je alles zomaar op Insta moet knallen. Ik ben er alleen wel van overtuigd dat mensen het liefst zien hoe je écht bent. In plaats van een instaperfect leventje laten zien.

Ondanks dat steeds meer Instagrammers graag persoonlijk en écht willen zijn, wil je je als merk natuurlijk nog steeds goed neerzetten. Grote kans dat jij een blogger of biz owner bent, dan zijn volgers, traffic naar je blog of site en een inkomen belangrijke factoren. Je wil natuurlijk graag blijven doen wat je doet. Voor Insta(nt) succes moet je bij het boek van Joyce Nafzger en Kirsten Jassies zijn. In Instaproof vind je alle informatie die je nodig hebt. Benieuwd of dat ook echt zo is? Lees dan snel verder.

Instaproof, hét boek over Instagram

Van algoritme tot adverteren

Dat het boek tot de nok gevuld is met Insta tips moge duidelijk zijn. Over écht alles wordt iets verteld. En dat is fijn, zeker als je pas net begint met Instagram voor je merk. Privé is dit boek niet perse nodig, mocht je echt geïnteresseerd zijn dan is het leuk om eens door te lezen. Maar als je niet van plan bent een merk te creëren – je kunt zelf ook een merk zijn – zal je de tips weinig gebruiken.

Omdat echt alles over Instagram besproken wordt kan je als beginnend instagrammer veel leren van dit boek. Het is een leuke manier om je kennis wat op te schroeven. Toch komt het met Instagram vooral aan op oefenen en uitproberen. Wat werkt en wat werkt niet. Dit is voor iedere doelgroep verschillend, wat ook wordt besproken in het boek.

Je eigen strategie

Als je de stappen in dit boek volgt heb je een eigen strategie opgezet waarmee je prima uit de voeten kunt. Zoals ik al zei is Instagram vooral uitproberen. Een strategie is altijd beter als lukraak wat foto’s posten. Je test namelijk wat aanslaat en wat niet, en hier kan je je content op aanpassen. En content die gewaardeerd wordt zorgt voor nieuwe volgers en meer bereik op Insta.

Mijn mening over het boek

Ik vond het een interessant boek, maar moet er wel bij zeggen dat ik een groot deel van de content al wist. Ik ben al langer bezig met Instagram, en weet er dus al behoorlijk wat van af. Als dit voor jou ook het geval is zou ik dit boek ook niet aanraden. Het staat wel boordevol inspiratie, dus daar zou je hem eventueel nog voor kunnen kopen. Maar weet niet of dat het waard is.

De informatie die er in staat is goed en klopt ook, en iedere nieuwe druk bevat ook een update aan informatie, zo blijf je toch up to date. Wat sowieso lastig is met een boek. Ben je een beginner en wil je meer leren over Instagram en hoe je het succesvol in kan zetten voor je merk dan raad ik het boek wél aan. Als je Instaproof gelezen hebt heb je een stevige basis om je Insta avontuur mee te beginnen.

Al met al een goed boek voor iedereen die Instagram beter wil leren begrijpen. Met prachtige afbeeldingen van populaire Instagrammers voor net dat beetje extra inspiratie. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je Instaproof lekker thuis op de bank lezen? Je kan hem hier kopen op Bol.com voor €17,50.

Instaproof

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This