Inspiratie voor jouw werkplek thuis

Ik heb leuk nieuws. Mijn vriend en ik gaan waarschijnlijk binnenkort samenwonen. We willen het al langer en nu kwam er een prachtig appartement voorbij wat we echt niet konden laten lopen. Alles is geregeld we moeten alleen nog tekenen. Dit betekend dat we waarschijnlijk rond juni/juli al gaan verhuizen, en daar heb ik ontzettend veel zin in! Ik woon nu in een klein appartementje met 1 slaapkamer. Straks hebben we er 2. Ik wil al heel lang een fijne werkplek thuis, een gezellig home office. Daar hebben we straks de ruimte voor.

Nu staat mijn iMac midden in de woonkamer op de eetkamertafel. Wat zou het fijn zijn als die niet zo in het zicht stond maar gewoon zijn eigen plekje had. Een plek waar Frank en ik samen kunnen werken en ontspannen achter de computer kunnen zitten. Ik struin al dagen het internet af naar de mooiste inspiratie. Ik zie het helemaal voor me. Nu nog samen met Frank eruit komen want we hebben een compleet andere stijl.

Ik heb een aantal foto’s voor jullie op een rijtje gezet zodat jij wat inspiratie kan opdoen voor jouw werkplek thuis. Je zult in deze foto’s wel een duidelijk thema zijn. Licht en veel wit, waar ik persoonlijk erg van houd.

Kijk mee naar deze inspiratie plaatjes voor jouw werkplek thuis.Heb jij de ruimte voor een werkplek thuis? Of huur je ergens een kantoor of flexplek? Laat het me weten in de reacties. Ik ben super benieuwd namelijk.

Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van The Girlboss. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Find me on: Web | Twitter

Share:

1 Reactie

  1. 6 april 2018 / 14:31

    wij hebben op zolder ons kantoor maar ik werk het liefst beneden, we hebben wel lopen brainstormen over een kantoor buitenshuis te nemen maar waarom als we er plek in huis voor hebben!!

Laat een reactie achter!

%d bloggers liken dit: