I’m Back Bosses

I’m back bosses! Eindelijk weer eens een artikel hier, waarom ik even afwezig was ga ik je vandaag vertellen. Eigenlijk is het een simpel verhaal, ik ben namelijk net verhuisd. Ik ben druk geweest met muren verven, vloeren leggen en spullen inhuizen en dat ging allemaal niet vanzelf. Het heeft me ontzettend veel energie gekost om alles klaar te krijgen en ook de periode voor de verhuizing was voor mij behoorlijk stressvol. Ik besloot daarom mijn blog eventjes los te laten zodat ik kon focussen op verhuizen en vooral mezelf.

Maar dat is nu allemaal voorbij en ik ben weer ontzettend gemotiveerd om aan de slag te gaan. Er staan al een aantal leuke blogposts voor je klaar, een kleine sneak peek zie je hieronder. Laat vooral in een reactie weten wat jij graag wil zien op The Girlboss.nl.

Sneak peek I'm back bosses

Vanaf morgen kun je op maandag en vrijdag om 10.00 uur een artikel verwachten. Ik ben zelfs aan het overwegen om Youtube weer op te pakken. Video’s maken vind ik namelijk ontzettend leuk en ik zou graag beter willen worden in het maken en editten hiervan. Ik denk dat ik hier gewoon eens mee ga oefenen. Mocht het resultaat leuk zijn deel ik het uiteraard ook hier op de blog!

Als je je nou verveeld of graag wat meer van mij wil zien kun je me volgen op Twitter of Instagram Ik ben van plan de komende tijd wat actiever te worden op social media. Een van mijn doelen voor het nieuwe kwartaal is mijn social media kanalen beter bijhouden. Dit houd in vaker en betere content op Instagram en socialer zijn op Twitter. Ik ben heel benieuwd naar jouw kwartaal doelen, dus als je er meer over wil vertellen doe dat dan vooral!

Dit was mijn korte update en nu ben je weer helemaal op de hoogte. Ik hoop je morgen terug te zien voor het eerste artikel ik kan je alvast verklappen dat het een boek review is van een boek wat ik met heel veel plezier gelezen heb. Hopelijk tot morgen!
Kus Monique
Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van The Girlboss. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Find me on: Web | Twitter

Share:

2 Reacties

  1. 12 juli 2018 / 12:56

    Begrijpelijk dat je er even tussenuit was met die verhuis! Veel plezier in je nieuwe woonst! 🙂

    • 12 juli 2018 / 17:52

      Het liefst was ik gewoon doorgegaan maar soms is het even niet anders. Dankjewel! Komt helemaal goed.

Laat een reactie achter!

%d bloggers liken dit: