fbpx
 

Wat gaat dit jaar ontzettend snel voorbij. Het is alweer bijna april en ik kan het me haast niet beseffen. Begin dit jaar deelde ik met jullie mijn doelen voor 2019. Het eerste kwartaal is voorbij dus het leek me een leuk idee om eens terug te kijken op deze doelen. Welke heb ik al behaald en wat moet ik nog doen. En heb ik misschien al nieuwe doelen gesteld? Ik ga het je allemaal vertellen in deze blogpost.

Hoe gaat het met mijn doelen na het eerste kwartaal

Recap

In de blogpost die ik begin dit jaar deelde, benoemde ik 3 doelen. Deze doelen waren eigenlijk voor het hele jaar. Niet om in het eerste kwartaal al af te ronden. Toch heb ik vrijwel al deze doelen al behaald. Ik had nooit verwacht dat ik er zo makkelijk doorheen zou gaan. En ben dus ook hartstikke trots dat ik al zover ben gekomen. De doelen die ik stelde waren:

  • Pinterest strategisch inzetten voor mijn blog
  • Een e mailnieuwsbrief klaar zetten
  • Een ebook ontwikkelen en te koop zetten

Pinterest strategisch inzetten voor mijn blog

Dit was mijn doel voor het eerste kwartaal, en deze heb ik volledig behaald. De reden om dit doel te kiezen was om mijn bezoekersaantallen te laten groeien. Dat is gelukt kan ik je vertellen. Mijn bezoekers stegen met meer dan 100% en dat aantal blijft alleen maar groeien. Inmiddels zorgt Pinterest voor het meeste verkeer naar mijn blog. Ik wil hier binnenkort graag een artikel over schrijven, hoe ik dat voor elkaar gekregen heb. Als je daar interesse in hebt laat het me dan even weten.

E mailnieuwsbrief klaar zetten

Dit is het enig doel waar ik niet alle taken voor heb afgerond. Ik heb nog geen freebie gemaakt om mensen waarde te geven als ze aanmelden. Wel heb ik alles ingesteld, ik ben uiteindelijk niet voor Mailchimp maar voor MailerLite gegaan. Ik vond de interface van MailerLite fijner werken. Op de homepage staat nu een aanmeldformulier, dus mocht je geïnteresseerd zijn in een twee wekelijkse Monday Motivation e mail, meld je dan snel aan.

Een ebook ontwikkelen en te koop zetten

Als laatste doel wilde ik een ebook maken en te koop zetten op de blog. Dat is helemaal gelukt. In de shop vind je het Goal Setting Ebook waar je in een aantal stappen jouw doelen gaat stellen op een manier dat je ze ook gaat behalen.

Doelen voor het volgende kwartaal

Omdat ik dus vrijwel al mijn doelen behaald heb, is het tijd om nieuwe doelen te stellen. Zo ben ik op het moment bezig met het ontwikkelen van een cursus. Die gaat waarschijnlijk niet in één kwartaal klaar zijn, maar het is wel een doel om daar actief mee bezig te blijven. Ik wil proberen om iedere maand een stap van de cursus te maken.

Daarnaast wil ik graag meer doen met Instagram. Ik zit al ruim een jaar rond de 400 volgers en het wordt maar niet meer. Tijd voor actie dus. Ik wil proberen meer op mijn feed te gaan posten en actiever te zijn op Insta stories om zo meer bereik te creëren.

Dit zijn mijn 2 werk doelen voor het komende kwartaal. Mijn persoonlijke doel is om 3 keer in de week thuis yoga te doen. Ik heb het sinds een paar weken behoorlijk in mijn rug en de chiropractor dacht dat yoga best wel eens kon helpen. Daarbij is het gewoon een stuk beter voor mijn houding dus ik ga er mee aan de slag.

Ik ben heel benieuwd of jij ook doelen stelt en of je daar actief mee bezig bent. Laat vooral hieronder in de comments weten wat jou top priority is komend kwartaal misschien kunnen we elkaar helpen en motiveren.

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This