Een leuke gratis wall art download, wie wil dat nu niet? Ik vind het ontzettend leuk om regelmatig iets nieuws aan de muur te hangen. In een lijstje of gewoon met een leuk washitapeje aan de muur. Online zijn er genoeg leuke wall art downloads te vinden, maar ik wilde iets anders. Dus ben ik zelf maar aan het knutselen gegaan. De lente komt er weer aan en daar vond ik deze cactus wall art goed bij passen!

gratis cactus wall art download

Zijn jullie ook zo toe aan de lente? Het zonnetje schijnt dan wel lekker, erg warm is het nog niet. Toch zag ik van de week al narcissen buiten. Dat is wel echt een teken dat de lente er aan komt. En na de lente komt de zomer, dat maakt me toch wel erg blij. De zomer is mijn favoriete seizoen en ik kan dan ook niet wachten op die gezellige bbq’s, festivals, en lekker in de tuin zitten.

Tot die tijd zullen we het toch nog even met een paar weken winter moeten doen. Maar ik hoop dat mijn gratis cactus wall art download een beetje voorjaar in je huis brengt. De maat van de download is 9×13 en hij kan dus prima in een lijstje. Maar je kan hem ook gewoon zo aan de muur hangen.

Je download de cactus wall art hier.

En als je hem aan de muur hangt, vergeet dan niet een foto te delen op Instagram en tag me vooral. Vind het super om jullie foto’s te zien. Geniet van het zonnetje en op naar de lente!

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers like this: