Het is zover, Kerstmis. De dagen waar ik al vanaf Juni naar uitkijk. Waarom? Geen idee, ik weet niet zo goed waarom ik Kerst zo ontzettend speciaal vind. We doen er namelijk helemaal niet zo veel mee met familie en vrienden. Maar toch het is de sfeer, het ‘vrede op aarde’ of euhm misschien meer ‘vreten op aarde’ Lekker eten, knuffelen met mijn knappe vent of gezellig borrelen met vrienden.

Een tijd om vooral te genieten. Maar ook om te denken aan je medemens. Deze dagen zijn extra geschikt om iets goeds te doen voor een ander. Je kunt iets kleins doen, zoals iemand een complimentje geven in de winkel of op straat. Een klein gebaar met mogelijk een grote impact.

We vergeten vaak de medemens in onze huidige cultuur. Hoewel ik het goed vind dat je af en toe aan jezelf denkt. We moeten ook de anderen niet vergeten. Er zijn heel veel mensen die het niet zo makkelijk hebben als jou.

Kerst is een goed moment om even de tijd te nemen voor iemand anders. Maar ook om je te realiseren hoe goed je het eigenlijk hebt. Ookal heb je niet veel. Wat maakt je gelukkig en waar ben je dankbaar voor.

Mijn wens aan jou is dat je kan genieten van het leven en dat je gelukkig bent. En als je dat bent, overweeg dan eens iets terug te doen. Er zijn heel veel hele goede organisaties waar je een steentje bij kan dragen door vrijwilligerswerk te doen of iets dergelijks, en als je daar geen tijd voor hebt, wat ik me voor kan stellen als Girlboss. Overweeg dan een kleine donatie te doen naar een stichting die je vertrouwd. En geef iemand anders ook een fijne kerst.

Geniet van de kerst!

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This