Het is alweer November. Hoe kan de tijd toch zo snel gaan? Ik kan er met mijn hoofd niet helemaal bij. Voor mijn gevoel zijn we pas halverwege en heb ik nog alle tijd om aan mijn doelen voor dit jaar te werken. Maar nee, het is November (denk herhaal het even voor als je het nog niet wist) Maar nu hebben we nog maar anderhalve maand en dan is het jaar alweer voorbij.

Ik had een flinke lijst met doelen aan het begin van het jaar. Sommige zijn al gelukt, andere gaan op het lijstje voor volgend jaar. Maar voor deze laatste paar weken van het jaar wilde ik graag nog een mini to do list maken. Wat zijn de dingen die ik perse nog wil doen voor het jaar over is.

Heel veel blog posts schrijven.

Ik heb het lifestyle bloggen gemist. Het schrijven over van alles en nog wat. De random dingen die het leven leuk maken. Hoewel ik ook door wil gaan met Peach Branding merk ik dat mijn focus wat verschuift naar DoorMonique. Ik wil voor mezelf op een rijtje krijgen wat ik het liefste wil en waar ik me goed bij voel. En in de tussentijd wil ik op zowel Peach als DoorMonique een aantal leuke blog posts schrijven.

Wat betekent dat voor deze blog? Dat er een aantal leuke kerst artikelen aan gaan komen en dat ik lekker aan de gang ga.

 

Een winter fotoshoot doen

Herfst foto’s hebben jullie al van me voorbij zien komen, maar het lijkt me super om in ieder seizoen wat nieuwe foto’s te schieten. Dus trommel ik mijn vriend of mijn moeder op en maken we een leuke serie foto’s. Sneeuw zo natuurlijk geweldig zijn maar in Nederland kun je van het weer totaal niet op aan dus of dat gaat gebeuren blijft de vraag. Maar anders in de ochtend met de mist nog boven het veld en het gras wat zo mooi wit kleurt. Lijkt me tof. Dus weergoden werk een beetje mee!

Hema kerstkaarten

Kerstkaarten versturen.

Tikkeltje ouderwets misschien, maar hoe leuk is het om kerstkaarten te krijgen van leuke mensen? Nou leuk dus! Omdat ik het zelf zo leuk vind moeten anderen dat ook maar vinden. Dus stuur ik een aantal lieve mensen dit jaar een kerstkaartje. Gewoon omdat het kan. De kerstkaarten op de foto zijn van de Hema trouwens, super cute en budgetproof. Aanrader!

Een dagje weg met oma.

Ik zie oma helaas niet zo vaak. Ze woont niet direct om de hoek en hoewel ik wel mijn rijbewijs heb kan ik niet zo ver rijden. Een uurtje anderhalf uur is prima te doen. Maar ik moet ook nog naar huis en daar ben ik dan te moe voor. Daarom heb ik met oma afgesproken iets leuks te gaan doen halverwege. We hebben nog niet precies bedacht wat we gaan doen but I’ll keep you up to date.

Mijn Instagram account wat laten groeien.

Ik praat hier niet over duizenden volgers, maar het lijkt me leuk wat meer volgers te krijgen op Insta. Dat betekent natuurlijk ook dat ik leuke foto’s moet gaan maken en dat past dan ook prima in de to do list. Ik zit te denken over het aanschaffen van een betere camera zodat ik mooie foto’s kan maken voor Insta en mijn blog. Als je tips hebt voor een goede spiegelreflex camera let me know!

Een me time dagje in plannen.

Ik woon alleen, dus tijd voor mezelf kom ik niet tekort. Maar echt tijd maken om mezelf eens lekker te verwennen en een spa dagje te houden doe ik eigenlijk niet zo vaak. Dus ik wil wat vaker lekker Me time hebben. Uitgebreid douchen, lekker maskertje, nagels lakken, goeie film en een shitload aan lekker eten en drinken. Klinkt niet verkeerd al zeg ik het zelf. Ik ga het meteen in mijn agenda zetten.

Heb jij een eindejaars to do list? Vertel, wat staat erop?

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers like this: