fbpx
 

De laatste tijd heb ik weer heel wat leuke boeken voorbij zien komen die ik graag aan mijn wishlist wilde toevoegen. Mijn verlanglijstje op Bol.com wordt ondertussen erg lang, en ik heb nog 2 boeken liggen die ik moet uitlezen. Ik mag van mezelf dan ook even geen nieuwe boeken kopen. Maar zodra ik deze 2 uit zijn er nogal wat opties. Vandaag deel ik met jullie mijn nieuwe boeken wishlist. 5 boeken die ik ontzettend graag wil lezen!

boeken wishlist selfcare en branding

Nice girls don’t get the corner office

Dit boek zag ik de laatste tijd ontzettend veel voorbij komen op Instagram. Je zult misschien denken, Monique je werkt helemaal niet. Nee, daar heb je helemaal gelijk in. Toch is het wel iets waar ik naartoe werk, en je kan maar beter goed voorbereid zijn als het zover is. Daarbij vind ik de zogenaamde ‘office culture’ en het zakenleven ontzettend interessant. Als ik de influencers mag geloven is het een ontzettend goed boek, en ik ben dan ook heel erg benieuwd.  

Wil je deze nou zelf ook graag lezen? Je koopt hem voor maar 15 euro.

boeken wishlist selfcare en branding

Brand Brilliance

Brand Brilliance is een Engels boek die gaat over, je raad het al, branding. Ik ben gek op design en branding en heb zelfs nog ooit een cursus grafisch ontwerp gedaan. Branding was verreweg mijn favoriete onderwerp. Hoe je met kleur, fonts en tone of voice een compleet eigen stijl creëert vind ik nog steeds bijzonder. Ook personal branding vind ik interessant. Op Bol.com is niet veel te vinden over Brand Brilliance maar een korte zoektocht op Google levert me heel wat meer info op.

Brand Brilliance is opgedeeld in 2 delen. Brand Clarity en Brand Brilliance. In het eerste deel ga je op zoek naar wat jouw brand nou eigenlijk is. Je focus, je niche, je ‘why’ etc. In het 2de deel krijg je meer informatie over branding itself. Hoe schrijf je de beste teksten, en hoe schrijf je een goede pitch bijvoorbeeld. Dit klinkt al meteen als muziek in mijn oren, hij staat daarom hoog op mijn lijstje.

Ben je ook benieuwd geworden? Je bestelt hem hier, hij is wel wat duurder maar ben benieuwd of dit boek het ook daadwerkelijk waard is.

boeken wishlist selfcare en branding

Patronen doorbreken

Iedereen heeft negatieve gewoonten. Sommige dingen leer je jezelf nou eenmaal aan door de jaren heen. Deze negatieve gewoonten doorbreken is ontzettend lastig. Ik weet hier zelf helaas alles van. Als je eenmaal aan bepaalde gewoontes gewend bent is het lastig om ze anders te doen. Ze zijn er zo ingesleten.

In patronen doorbreken word je stap voor stap uitgelegd hoe je nou echt van die negatieve gewoonten afkomt. Het boek is geschreven door psychologen en psychotherapeuten. Ze weten dus waar ze het over hebben. Het lijkt me interessant om met dit boek aan de slag te gaan en aan mijn negatieve gewoonten te werken.

Wil jij ook patronen doorbreken? Je vind het boek hier.

Damn, Honey

Ook dit boek kwam ik tegen op Instagram. Het is een ode aan de vrouw, aan zijn wie je bent en wie je wil zijn en je vooral niks aantrekken van wat anderen daarvan vinden. Het is geen enorm naslagwerk, je hebt hem in een uurtje uit. Maar als ik de reviews mag geloven is het een ontzettend goed boek. Alle 14 reviews op bol zijn maar liefst 5 sterren.

Het boek kan je weer bestellen vanaf 25 september en kost maar €5,99!

boeken wishlist selfcare en branding

Instaproof

Ik schreef al vaker over Instagram, het is namelijk mijn lievelings social platform. Vooral stories van anderen bekijken doe ik graag. In Instaproof leer je in 15 stappen hoe je succesvol kan worden op Instagram. Nou is succes maar relatief. Maar er staan vast en zeker dingen in die ik nog niet wist.

Ik vind het leuk om te lezen over Instagram dus ben heel erg benieuwd naar deze. Hij is nu net een paar weken uit dus de informatie is sowieso up to date, waar ik in ebooks soms op vastloop. Op mijn lijstje dus.

Wil je nou ook helemaal instaproof zijn? Je koopt dit boek hier: klik, klik, klik!

Heb jij nog boeken die ik echt op mijn lijstje moet zetten? Laat het me weten, ik vind het altijd leuk om nieuwe boeken te ontdekken.

 

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This