fbpx
 

Zoals je de laatste 2 weken misschien gezien hebt zijn de onderwerpen op DoorMonique een beetje veranderd. En het kan zijn dat je ook al gezien hebt in de menubar dat de categorieën zijn aangepast. Maar wat is er nu allemaal aan de hand op DoorMonique? Vandaag ga ik het je allemaal vertellen.

 

Ik heb eens goed nagedacht waar ik nou eigenlijk het liefste over wil schrijven. Maar ik heb ook nagedacht over hoe ik waarde kan creëren voor jou, mijn lezer. Maar dit was nog niet zo makkelijk. Ik vind namelijk ontzettend veel dingen leuk en schreef op deze blog dan ook over vanalles en nog wat. Ik besloot 1 woord te kiezen wat mijn blog moest gaan omschrijven. Dat werd het woord ‘Girlboss.’

Maar wat betekent het woord Girlboss voor mij? Een Girlboss is in mijn ogen een vrouw die haar dromen najaagt en hard werkt aan haar doelen. In mijn ogen hoeft dit niet perse op carrière gebied te zijn. Als jij je persoonlijke doelen rockt ben je wat mij betreft ook een girlboss.

succesvol zonder carrière

Dus wat kan je nu dan op DoorMonique verwachten? Eigenlijk alles wat te maken heeft met je doelen bereiken. Dingen die te maken hebben met echte girlbosses. In de categorie ‘Girlboss Lifestyle’ kun je vanalles lezen over lifestyle, een beetje zoals je van me gewend bent. Deze categorie is dan ook vrij breed. Denk aan fashion en beauty of boekreviews.

De categorie ‘Blogging’ spreekt waarschijnlijk wel voor zich. In deze categorie kun je vanalles vinden over bloggen. Hoe word je een pro blogger en wat is echt belangrijk om te weten. Dit kan gaan over zakelijk bloggen maar ook over hoe je een betere hobby blogger kunt zijn. ‘Ambition’ is de categorie die volledig gaat over carrière en werk. Alles wat belangrijk kan zijn op de werkvloer of bij het runnen van je eigen bedrijf.

‘Selfcare’ heeft zoals de naam al zegt te maken met hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen. Denk hierbij aan een goed dag en nachtritme vasthouden of de symptomen van een burnout leren kennen. Goed voor jezelf zorgen is namelijk het belangrijkste wat er is. En zonder een gezond lichaam en geest kun je ook geen girlboss zijn.

De laatste categorie is ‘#Goals’ deze categorie richt zich volledig op inspiratie. Je kunt hier interviews met echte girlbosses verwachten of verhalen van mensen die hun dromen najagen. Leren van anderen en geïnspireerd raken daar draait het om bij #Goals.

 

Ik snap dat het nogal een ommezwaai is zo. Van Lifestyle blog naar Girlboss blog. Ik hoop dat jullie mijn keuze kunnen waarderen en nog een keertje terug komen. De upload dagen blijven hetzelfde. Op Maandag en Vrijdag om 10.00 komt er een nieuw artikel online. Met soms een extraatje op Woensdag. Hopelijk tot snel! Liefs Monique. 

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: