Ik heb weer eens een lijstje met Podcasts voor je. Zeker als je (zakelijk) blogt zijn dit hele fijne podcasts om naar te luisteren. Met marketing tips, tips voor influencers en nog veel meer.

Ik ben dol op podcasts. Ik luister ze sowieso altijd tijdens het douchen, maar ook voor het slapen gaan vind ik het heel fijn om nog even een podcast te luisteren. Sommige mensen luisteren ook tijdens bijvoorbeeld het wandelen of autorijden, maar dan kan ik me niet focussen. Ik luister dus liever alleen naar een podcast zonder iets daarnaast te doen.

De 3 podcasts die ik noem in dit lijstje zijn allemaal in het Engels en van succesvolle girlbosses. Ze weten dus waar ze over praten, en zijn ook mega inspirerend. Als je ook graag een keer een lijstje met Nederlandse podcasts wil laat je me dat dan weten in een comment of via social media? Je vind me hier op Instagram.

The Influencer Podcast

The influencer podcast gaat, zoals de naam al doet vermoeden over social media influencing en alles wat daar bij komt kijken. Je vind er podcasts over bloggen, content, Instagram maar vooral ook hoe je met dit alles een inkomen kan verdienen.

Mijn favoriete afleveringen zijn:

068 Everything you need to know about growing a blog. Waarin je allemaal tips krijgt over het groeien van je blog. Deze podcast duurt bijna een uur dus je hebt wel even wat te luisteren maar dan heb je wel een hele hoop hands on tips waar je mee aan de slag kan.

111 Never struggle with copy again. Ook dit is een hele interessante podcast, zeker als je je blog content wil verbeteren en betere teksten wil schrijven.

Online Marketing Made Easy

Deze podcast is volledig gefocust op marketing. Online marketing is namelijk best moeilijk. Zeker als je er geen verstand van hebt. In deze podcast wordt op een simpele manier uitgelegd hoe je verschillende online marketing strategieën toepast.

Mijn favoriete afleveringen zijn:

How to create a 3 month SEO plan. SEO is nog best wel pittig vind ik zelf. Ik heb er al een aantal boeken over gelezen en ook een SEO cursus gedaan maar het blijft soms lastig toepassen. In deze podcast aflevering geeft Neil Patel je alle informatie die je nodig hebt om je eigen SEO strategie te maken. Heel waardevol.

Your 90 day pre-launch blueprint. In deze podcast krijg je een uitgebreid plan om je product, service, cursus of wat dan ook te lanceren. Je wil natuurlijk dat je product succesvol wordt en daarvoor zal je flink wat werk moeten doen, maar met deze strategie kan je meteen aan de slag.

The Goal Digger Podcast

The Goal Digger Podcast is speciaal voor echte Goal Diggers. Deze podcast focust niet direct op bloggers maar is alsnog heel waardevol. Ze heeft een fijne balans tussen self-care en ondernemen. Zodat je straks niet ineens met een burn-out zit, want dat is ook niet de bedoeling.

Mijn favoriete afleveringen zijn:

Course creation: a step by step guide. Als blogger is het een goed business idee om een cursus te ontwikkelen over het onderwerp waar jij over blogt. Je weet daar namelijk al ontzettend veel van en kan zo er ook nog eens wat aan verdienen. In deze podcast krijg je stap voor stap uitgelegd hoe je zo’n cursus maakt en wat er allemaal bij komt kijken.

Why a money mindset matters. Heb jij al eens nagedacht over je money mindset? Hoe denk jij over geld en vind je geld belangrijk? Ook als je nu nog denkt dat geld niet belangrijk is en dat je je wel red is dit een interessante podcast. Je money mindset kan namelijk bepalend zijn voor hoeveel jij gaat verdienen.

Ik ben heel benieuwd naar welke podcasts jij luistert. Ik krijg altijd graag nieuwe inspiratie dus vergeet vooral niet om in de comments achter te laten wat jouw favoriete podcast is!

Meer podcast tips? Lees deze blogposts eens:


Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This