Voor velen van jullie klinkt 3 maanden bloggen misschien als helemaal niks. Maar ik ben trots. Ik ben iemand die snel opgeeft, vooral als het niet helemaal gaat zoals verwacht of als het allemaal niet snel genoeg gaat in mijn ogen. Ik leg de lat te hoog, veel te hoog waardoor alle resultaten vaak niet goed genoeg zijn. Maar niet deze keer. Deze keer heb ik het anders gedaan. Realistische doelen stellen en hard werken. Want ik wil er echt graag iets van maken.

Hoe bevalt het tot nu toe? Goed, ik ben tevreden met mijn blog en ik merk dat ik echt geniet van alle tijd die ik erin steek. Ik vind het leuk om er mee bezig te zijn. Te schrijven, foto’s te maken of video’s voor Youtube op te nemen. Want ja, nieuwtje, er komt ook een Youtube kanaal aan! Heel binnenkort kunnen jullie iedere woensdag een video verwachten.

De planning wordt dus maandag een blogpost, woensdag een video en vrijdag een blogpost. Met soms iets extra’s als ik daar zin in heb. Ik moet een beetje wennen aan het ritme nog. Maar zoals ik al zei, ik geniet en ga deze keer dus zeker niet opgeven!

Nu nog even snel een vraagje aan jullie. Wat zouden jullie graag eens voorbij zien komen op DoorMonique, in blogpost vorm of als video? Ik ben namelijk heel benieuwd wat jullie het leukste vinden! Laat het me vooral weten in een reactie.

 

Ik zou zeggen op naar de volgende 3 maanden!

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This