fbpx
 

Als je thuiskomt na een lange dag is er niets lekkerder dan uitrusten op de bank met een goede serie. Een lekkere snack en drankje erbij en je hebt alle benodigdheden voor een rustig ontspannen avondje. Maar wat moet je nou echt gezien hebben op Netflix, ik zet in dit artikel mijn favoriete netflix series op een rij.

We beginnen met 3 series die lekker makkelijk weg kijken, de ideale series om mee te ontspannen na een lange dag. De laatste 3 series zijn wat intenser. Met een wat diepgaander, zwaarder verhaal.

 

1. Friends

Een echte klassieker. We hebben allemaal wel eens een aflevering gezien van de populaire serie Friends. Maar nu is deze serie ook terug te vinden op Netflix en kan je ongestoord alle 10 seizoenen kijken. Ik denk niet dat het nodig is om uit te leggen waar de serie over gaat. Ik neem aan dat je er echt wel eens ooit van gehoord hebt. De afleveringen duren niet al te lang en je kijkt er dus zo een aantal achter elkaar weg. Een aanrader als je gewoon even lekker wil ontspannen.

 

2. Jane The Virgin

Het verhaal gaat over, hoe raad je het ook, Jane die na een bezoekje aan het ziekenhuis per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd wordt en dus zwanger raakt. Je kan je voorstellen dat deze situatie niet ideaal is. Ik heb echt in een deuk gelegen bij het kijken van deze serie. De humor is geweldig en je kunt het zo gek niet bedenken of het gebeurt. Als je zin hebt om hardop te lachen na een lange dag, kijk dan zeker eens deze serie.

 

3. The Paradise

The Paradise speelt zich af in 1875 en gaat over de mensen die, werken en winkelen in The Paradise, het eerste warenhuis in Engeland. Een vergelijkbare serie is Mr. Selfridge. Ook beschikbaar op Netflix. Een serie waar je niet al te veel over na hoeft te denken. Gewoon verstand op nul en lekker kijken.

de beste netflix series voor na het werk

4. Alienist

Deze serie heb ik letterlijk in een avond uitgekijken. Dat was laat naar bed maar ik vond het zo spannend dat ik het niet uit kon zetten. De serie gaat over alienist dr. Laszlo Kreizler en speelt zich af eind 1800. Een alienist was de benaming voor een psychiater ofwel ‘krankzinnige arts.’ Als er een kind vermoord wordt aangetroffen gaat de alienist op zoek naar de dader. Het verhaal zit goed in elkaar, is spannend en houd je aandacht er echt bij.

 

5. Manhunt Unabomber

Manhunt Unabomber gaat over een net afgestudeerde FBI profiler die gevraagd wordt mee te werken aan de unabomber zaak. De unabomber was een terrorist, die pakketjes met bommen opstuurde naar verschillende mensen en instanties. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en dat maakt het extra spannend. Mocht je deze serie nu helemaal super vinden kijk dan ook zeker eens Mindhunter. Mindhunter speelt zich af in de periode dat profiling net ontstaat, en mensen patronen beginnen te zien in het werk van seriemoordenaars. Ook heel interessant en gebaseerd op waargebeurde verhalen.

 

6. Dark

Deze Duitse serie is lekker vaag, maar als je blijft kijken begin je steeds meer dingen te ontdekken en begrijpen. Als er een jongen op mysterieuze wijze verdwijnt brengt de zoektocht de connectie tussen 4 families in kaart. De serie speelt zich af in verschillende generaties. Dat is soms even lastig te volgen dus je moet zeker blijven opletten bij het kijken van deze serie. Heerlijk spannend en mysterieus om naar te kijken. Een aanrader als je houd van het bovennatuurlijke.

 

Dit is een selectie van de series die ik de laatste tijd gekeken heb en die ik persoonlijk het leukst vind. Het is een vrij divers rijtje geworden, ik kijk best veel verschillende dingen. Daardoor zit er waarschijnlijk voor iedereen wel wat leuks bij om te kijken. Wat me opviel was dat ik veel series keek die zich in het verleden afspelen. The Paradise, Alienist en Manhunt Unabomber spelen zich allemaal in het verleden af. Dit zijn denk ik ook meteen mijn favorieten. Ik hoop dat je wat aan mijn lijstje hebt, zodat je lekker met netflix kan chillen na het werk!

Wat vind jij de beste Netflix series? Laat het weten in de comments, ik kan wel wat nieuwe inspiratie gebruiken namelijk!

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: