About

Ik zit al zeker 3 dagen aan te hikken tegen het schrijven van deze pagina. Goed er zijn vast en zeker complete boekenreeksen over mij te schrijven. Maar ik zou het zelf niet kunnen. Ik weet al niet wat ik op deze pagina kan schrijven over mezelf. Maar ik ga het toch maar proberen.

Monique is de naam, 24 jaar en wonend in het zonnige zuiden. Brabant om precies te zijn, ik praat dan ook met een zachte G en zou nog geen harde G uit kunnen spreken al had ik het graag. Aangeleerd gedrag overigens want ik ben helemaal niet geboren in Brabant. Officieel kom ik uit Zwolle, maar ik was jong toen we richting het zuiden gingen en kan me dan ook niets herinneren van mijn 3 prille jaren in Zwolle. Het lied Brabant van Guus Meeuwis doet onze provincie wel eer aan. Het bevalt me dan ook uitstekend hier.

Een paar maanden terug ben ik gaan samenwonen met mijn vriend. Spannend natuurlijk, maar tot nu toe bevalt het ontzettend goed. Mijn vriend weet me altijd goed te motiveren en helpt me het beste in mezelf naar boven te halen. Ook hebben we een poezen monster in huis genomen. Nala, die ontzettend ondeugend is en het liefst de hele dag in de gordijnen hangt. Gaat voorbij zeggen ze… laten we daar op hopen ;).

Ik blog al sinds ik begon te puberen. Beautysmaxz was mijn allereerste eigen domein. Wat was ik er trots op! Maar helaas moest ik er mee stoppen door psychische klachten. Ik heb veel ups en downs gekend in mijn leven. Angst is iets waarmee ik dagelijks mee geconfronteerd word. Toch krijg ik de laatste jaren de controle steeds meer terug. Werken of studeren is voor nu nog even te veel en om toch de dagen te vullen biedt bloggen niet alleen structuur maar ook heel veel plezier. Ik ben nooit gestopt met bloggen maar wisselde vaak van domein. Met tussenpozen. Ik ben een twijfelkont, bedenk me vaak en wil graag meer en beter.

Maar wat vind ik dan allemaal leuk? Veel te veel eigenlijk, ik heb al jong geleerd dat je moet genieten van de kleine dingen in het leven. Want uiteindelijk is dat echt wat telt. Zo word ik bijvoorbeeld ontzettend blij van lekker eten, notitieboekjes en dieren (katten vooral) Verder ben ik misschien wel een beetje standaard. Ik vind de meeste dingen wel leuk die een ‘Millennial’ leuk vind. Maar genieten van het leven en mooie herinneringen maken is voor mij het allerbelangrijkste!

Voorheen kon je deze site vinden onder de naam Door Monique. Inmiddels heet het hier The Girlboss.nl omdat ik vond dat dat toch beter de inhoud omschreef. Ik blog hier dan ook voor Girlbosses; meiden en vrouwen die hard werken aan hun doelen en niet opgeven. Dit hoeft wat mij betreft niet eens over carrière te gaan. Persoonlijke doelen zijn net zo belangrijk.

Maar wat vind je dan op The Girlboss.nl? Onder andere een flinke dosis inspiratie en power. Dat extra steuntje in je rug om je doelen echt te bereiken. Zo kan je in de categorie blogging en ambitie wat meer zakelijk advies vinden en bij selfcare vind je precies uit hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Heb je even extra inspiratie nodig? In categorie #Goals vind je inspirerende verhalen van girlbosses die op hun eigen manier aan hun leven en doelen werken. Als laatste is er ook nog Girlboss Lifestyle. Dit is een beetje de overkoepelende categorie, waar je allerlei leuke (de naam zegt het al) lifestyle artikelen kan vinden.

DUS IK ZOU ZEGGEN PAK EEN KOP THEE (OF KOFFIE NATUURLIJK) EN KIJK EENS LEKKER ROND, ER ZIT VAST IETS TUSSEN WAAR JIJ ENERGIE VAN KRIJGT. ENERGIE OM AAN DE SLAG TE GAAN! SUCCES EN VEEL PLEZIER.

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This