About Me

Hoi! Wat leuk dat je er bent. Ik ben Monique, 24 jaar. Niet geboren maar wel getogen in Brabant. Ik luister de hele dag muziek en zing vooral ook heel hard – en vals – mee. Ik lees graag, vooral boeken over persoonlijke ontwikkeling en ondernemen maar ook een goede thriller kan niet ontbreken. En ik ben gek op drama tv, denk aan Ex on the Beach, Temptation Island en Love Island. Heel fout – ik weet het – but I love it!

Op The Girlboss blog ik sinds 2017 over alles wat de ondernemende meid moet weten. Denk hierbij aan Ambition, Bloggen, Ondernemen en Social Media, maar ook lifestyle komt regelmatig aan bod. 

Daarnaast help ik ondernemers om bloggen succesvol in te zetten voor hun bedrijf. Om door te bloggen meer klanten en meer fans te krijgen en echt het plezier in bloggen te ontdekken. Ik ben bezig met het ontwikkelen van een cursus waar alles in aan bod komt. Ik hou je op de hoogte!

Bucket List

Het eerste punt op mijn bucket list is om The Girlboss uit te laten groeien tot een succesvol bedrijf. Ik heb altijd al graag willen ondernemen, door chronische ziekte is een reguliere baan voor mij niet haalbaar. Maar als ik mijn eigen tijden in kan delen, en de rust kan pakken wanneer ik die nodig heb kan ik gelukkig heel veel. Maar wat betekend succes voor mij? Vooral geluk en vrijheid, het leven kunnen leiden waar ik blij van word samen met de mensen waar ik van houd. Ook financiele onafhankelijkheid is voor mij belangrijk. Zo zou ik graag iets terug doen voor mijn familie die al die jaren zo liefdevol voor me heeft gezorgd! Ik dacht zelf aan een leuke vakantie.

Ik ben gek op reizen, ik wil dan ook graag veel van de wereld zien. Op mijn bucketlist staan tripjes naar de Bahama’s, (Luxe paardje ;)) Bali, Griekenland maar bovenaan staat toch wel een road trip door west Amerika. Vooral L.A. is echt een droom. Ik voel me heel erg verbonden met die stad ookal ben ik er nog nooit geweest. Daarnaast natuurlijk door naar San Fransisco, de national parks zoals Bryce canyon en natuurlijk de Grand canyon en dan afsluiten met een paar dagen Las Vegas. Ja, ik zie het al helemaal voor me. Nu alleen nog met vertrouwen in het buitenland leren rijden want dat is wel handig bij een road trip. 

De laatste droom op mijn bucket list die ik met je wil delen is niet zo standaard. Ik denk zelfs dat de meeste mensen me voor gek verklaren. Ik zou namelijk heel graag willen zwemmen met haaien. (Dat is precies waarom de Bahama’s op mijn bucketlist staan.) Ik zeg het nu wel heel stoer, maar als het er echt op aan komt weet ik niet zeker of ik zou durven ik ben namelijk niet zo’n daredevil. Toch zou ik het willen doen. Simpelweg omdat ik geobserdeerd ben door de zee en dan vooral haaien. Ik vind ze prachtig en vertel mensen er ook graag over. Haaien zijn namelijk helemaal niet zo gevaarlijk als veel mensen denken. Tuurlijk, het gaat wel eens mis, maar de kans is groter dat je sterft door een kokosnoot die op je hoofd valt dan dat je gebeten word door een haai. Veel haaien zijn tegenwoordig bedreigd omdat mensen hunnen vinnen willen voor in de soep. Ja het zijn roofdieren en ze kunnen gevaarlijk zijn, benader ze dus altijd met respect. Maar je hoeft er echt niet zo bang voor te zijn als de media je doet geloven. 

Ik ben gek op

Uitslapen

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This