fbpx
 

About Me

Hoi! Wat leuk dat je er bent. Ik ben Monique, 24 jaar. Niet geboren maar wel getogen in Brabant. Ik luister de hele dag muziek en zing vooral ook heel hard – en vals – mee. Ik lees graag, vooral boeken over persoonlijke ontwikkeling en ondernemen maar ook een goede thriller kan niet ontbreken. En ik ben gek op drama tv, denk aan Ex on the Beach, Temptation Island en Love Island. Heel fout – ik weet het – but I love it!

Op The Girlboss blog ik sinds 2017 over alles wat de ondernemende meid moet weten. Denk hierbij aan Ambition, Bloggen, Ondernemen en Social Media, maar ook lifestyle komt regelmatig aan bod. 

Daarnaast help ik ondernemers om bloggen succesvol in te zetten voor hun bedrijf. Om door te bloggen meer klanten en meer fans te krijgen en echt het plezier in bloggen te ontdekken. Ik ben bezig met het ontwikkelen van een cursus waar alles in aan bod komt. Ik hou je op de hoogte!

Ik ben gek op

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This