999 vragen aan jezelf review

Een tijdje geleden kwam ik het boek 999 vragen aan jezelf tegen. Misschien had je het niet zien aankomen, maar dit boek bevat dus 999 vragen om zelf te beantwoorden. Ik kocht hem voor mezelf, met een reden. Sinds mijn opa een aantal jaren geleden overleed mis ik het heel erg dat ik hem niks meer kan vragen. Over hoe zijn leven was en wat hij heeft meegemaakt. Nu kan ik nog dingen aan oma vragen over vroeger, maar er komt een dag dat zij er ook niet meer is. En dan blijft er weinig over.

Ik kocht dit boekje dan ook met de gedachte aan de toekomst. Dat mijn kinderen of kleinkinderen het later eens kunnen lezen en kunnen zien wat ik deed toen ik jong was. Het is natuurlijk ook leuk om zelf eens terug te lezen over een aantal jaar.

Het boek bevat een aantal verschillende vragen types. Zo kan je in het boek open vragen vinden maar ook ja/nee vragen, dillema’s, meerkeuze vragen en cijferschalen. De vragen gaan allemaal over je leven, wie je bent, wat je doet en wat je voelt zoals het boek zelf zegt.

De vragen schrijven makkelijk. Binnen een uurtje kan je heel veel vragen ingevuld hebben. Ik heb er denk ik zo’n 3 uurtjes in zitten en ben bij vraag 454. De vragen zijn leuk en niet te moeilijk. Over sommige moet je wat beter nadenken. Ik had bij een aantal vragen dat ik geen antwoord wist te bedenken. Maar dit waren er echt maar een handjevol.

Het leek me leuk voor dit artikel een kleine selectie van de vragen te maken en deze voor jullie te beantwoorden. Zo kan je een beetje zien wat voor een vragen er in het boek staan. Ik koos er 3.

999 vragen aan jezelf review

  1. Wat heb je vroeger verzameld?

Pokemon flippo’s waren wel echt heel erg vet vroeger, vond ik ten minste. Stiekem ben ik nog steeds hartstikke Pokemon fan, en speel ik de spelletjes regelmatig op mijn Nintendo Ds. Verder heb ik ook een tijdje postzegels gespaard net als mijn ouders vroeger. En natuurlijk de welbekende Diddle blaadjes!

  1. Welke 3 dingen maken jou kwaad?

Respectloosheid, Onverantwoordelijkheid en slecht opgevoede kinderen. Dat laatste heeft vaak ook te maken met Respectloosheid. Ik ben niet iemand die snel boos wordt, je kan best ver gaan bij mij voor dat ik uit mijn vel spring. En dan nog, als je een gemeende excuses aanbiedt is het gauw vergeven. Vergeten echter niet.

  1. Wat zou je kopen als geld geen rol speelt?

Deze is best simpel voor mij. Al sinds ik een kleine mini Monique was, is mijn grootste droom een eigen paard. Ik rijd al sinds klein meisje, en hoewel ik nu niet meer zo vaak op de rug van een paard stap mis ik het ontzettend. Wie weet dat er op een dag nog een leuk beestje op stal staat van mij!

Dus wil jij ook 999 vragen aan jezelf op papier zetten. Voor jezelf of voor vrienden of familie. Of wil je het boekje cadeau doen aan iemand waar je graag meer van zou weten zoals je opa of oma. Je kan hem kopen bij Bol.com voor €9,99!*

Heb jij ooit een vragenboek als deze ingevuld en lijkt het je waardevol dit eens te lezen van je familie?

 

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers like this: