fbpx
 

Ik vond het weer eens tijd voor een artikel met nieuwe Spotify Playlists. Ik plaatste al eens eerder zo’n artikel met de beste Spotify playlist voor tijdens het werken. Vandaag slaan we een iets andere route in, namelijk Spotify playlists om bij mee te zingen. Er is namelijk niets fijner als in de auto of onder de douche lekker mee te blèren met goede hits. Nou weet ik dat iedereen een andere smaak heeft, dus misschien vind je deze playlists wel afschuwelijk. Laat dan vooral weten met welke playlists jij graag meezingt!

5 Spotify Playlists om bij mee te zingen

5 Spotify playlists om bij mee te zingen

Songs to sing in the car

Met een titel als deze kan de songs to sing in the car playlist natuurlijk niet ontbreken. Een playlist die ik zelf heel regelmatig aan heb staan. Hij staan vol met lekkere pop songs van onder andere Ariana Grande en Ed Sheeran. Maar ook Britney Spears en Beyoncé staan in deze lijst. Het is een leuke lijst met 00’s en 10’s nummers.

Acoustic covers

Als je mijn vorige Spotify artikel gelezen hebt weet je dat ik gek ben op akoestische muziek. Ik vind het heerlijk om dat aan te hebben staan tijdens het bloggen. Deze playlist staat dus – zoals de titel al doet vermoeden – vol met akoestische covers. Met Imagine dragons, Dua Lipa en John Mayer bijvoorbeeld. Maar ook een hele hoop artiesten die ik zelf nog niet kende. Qua covers staat er vanalles en nog wat tussen. Een fijne playlist om te luisteren maar ook lekker om mee te zingen.

Hit Rewind

Hit Rewind is ook een pop playlist, met de grootste hits van de afgelopen paar jaar. Ik ontdekte weer een hele hoop nummers die ik toen graag luisterde, maar nu eigenlijk helemaal vergeten was. Zoals Hymn for the Weekend van Coldplay of Starboy van The Weekend. Een playlist waar je gegarandeerd een hoop van mee kan zingen.

Throwback Party

De Throwback Party playlist brengt me weer helemaal terug naar mijn tienerjaren, toen ik net op stap mocht werden deze hits veel gedraaid in de kroeg waar ik altijd kwam. Trip down memory lane dus. Denk aan nummers van Cascada en Kesha maar ook de Spice girls en *NSYNC staan in deze playlist. Wil je weer even helemaal je stapavonden herbeleven dan is deze playlist ideaal voor jou.

All out 80’s

Even een hele andere playlist. De 80’s waren wat mij betreft dé periode voor goede muziek. Wat kan ik genieten van een lekkere 80’s playlist. Deze playlist bevat dan ook een hoop heerlijke nummers die je sowieso mee kan zingen. Zoals It’s raining men van the Weather girls en Material Girl van Madonna. Klassiekers to say the least. Leuk ook voor een feestje, want ik denk dat heel veel verschillende generaties deze muziek wel kunnen waarderen.

Stilte kan soms heel fijn zijn, maar doe mij toch maar liever een muziekje. Ik word altijd ontzettend vrolijk van muziek. Een slechte stemming kan als sneeuw voor de zon verdwijnen met een leuke playlist. Ik hoop dat deze Spotify Playlists jouw ook blij maken! Laat me vooral weten wat jij graag luistert, ik ben benieuwd.


Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This