Ik heb een aantal dingen in mijn leven waar ik echt niet zonder kan. Van die dingen die je de hele dag gebruikt of er continu weer opnieuw bij pakt. Een aantal van die dingen laat ik vandaag aan jullie zien. Mijn favorieten en 5 onmisbare items van mij.  

onmisbare items van mij

Oordopjes

Iets wat ik misschien wel het meeste gebruik zijn mijn oordopjes. Ik heb recent nieuwe gekocht omdat ze vrij snel slijten bij mij. Muziek luister ik dan ook zoveel dat ze goed gebruikt worden. Zelf vind ik het fijn om oordopjes in te hebben als ik muziek luister, omdat ik me dan kan afsluiten van mijn omgeving. Ik woon in een gehorig appartement dus het is fijn om soms even niet te hoeven luisteren naar de muziek van de buren.

Mijn top 3 meest beluisterde nummers?

  1. Look what you made me do – Taylor Swift
  2. Nancy Mulligan – Ed Sheeran
  3. Back to you – Louis Tomlinson, Bebe Rexha, Digital Farm Animals.

En hoeveel muziek ik dan geluisterd heb? Meer dan 43.000 minuten. Dat is omgerekend zo’n 27 dagen aan een stuk. Het merendeel daarvan luister ik dus met mijn oordopjes in. Dus ze doen goed hun werk!

 

Mijn Mascha Planner

Ik ben een chaoot en een perfectionist. Geloof me dat is geen ideale combinatie, en als ik niet plan gaat het helemaal mis. Ik ben vrij chaotisch in mijn hoofd, ik denk over honderd dingen tegelijk na en als ik niet opschrijf wat ik moet doen is de kans groot dat ik het vergeet. Tegelijkertijd wil ik alles graag goed en zelfs perfect doen. Dat maakt het soms lastig om dingen te doen.

Mijn Mascha planner is mijn redder in nood. Hierin kan ik makkelijk bijhouden wat ik de hele week moet doen. Zo vergeet ik geen afspraken en weet ik precies wat ik voor mijn blog moet doen. Ik vind het wel lastig als ik dingen niet af krijg, ik zie liever mijn planner helemaal ingekleurd en dat ik alles gedaan heb. Ik moet nog beter leren mijn perfectionisme los te laten en mezelf wat meer rust te gunnen.

 

Mijn Netflix Account

Als ik even niets te doen heb valt de keus al gauw op Netflix. Even lekker een serietje tussendoor, of gewoon de hele avond. Want zo net na een cliffhanger kan je moeilijk stoppen met kijken. Is er ergens een plek waar je kan zien hoeveel uur Netflix je hebt gekeken. Alhoewel ik denk dat ik het niet eens wil weten.

Op het moment kijk ik How to get away with murder seizoen 3. Ook zo’n serie waar je niet maar 1 aflevering van kan kijken. Ik merk dat ik sowieso voornamelijk series kijk op Netflix. Films laat ik vaak links liggen. Ik kijk hooguit films op een date night met mijn vriend. Ik kijk vaak drama of crime series. Ook historische drama vind ik erg leuk. Zo keek ik recent Godless wat zich afspeeld in Amerika eind 1800. Als jullie nog aanraders hebben laat het me vooral weten!

onmisbare items

Dekentjes Verzameling

Ik ben een koukleum, en om de kou toch een beetje tegen te gaan heb ik een flinke verzameling dekentjes in huis. Om lekker onder te kruipen op de koude dagen. Nu ik dit type lig ik ook op de bank onder mijn nep bont dekentje. Mijn huidige favoriet. Dekentjes maken het huis ook meteen een stuk gezelliger vind ik. Het staat leuk op de bank of over een stoel en is dus ook nog eens functioneel.

 

Raak Limonade

Niet gesponsord (helaas) Maar wel fan. Ik ben niet van de cola of fanta, koolzuur is niet mijn favoriet. Maar een groot glas koude ranja, daar mag je me s’ nachts voor wakker maken. Mijn favoriet is de Raak limonade in de smaak framboos. Mijn tandarts is er iets minder blij mee, want limonade is natuurlijk hartstikke zoet. Toch kan ik er moeilijk van afblijven.

Mijn voornemen van dit jaar is onder andere meer water drinken en de ranja wat vaker laten staan. Maar heel goed gaat het nog niet met dit doel. Ik ben een zoetekauw als het op drinken aankomt en water vind ik gewoon te saai. Als alternatief drink ik nu vaak water met citroen en wat honing. Nog steeds zoet maar wel wat gezonder.

 

Dit waren ze, mijn 5 onmisbare items. Het zijn dingen die ik dagelijks met veel plezier gebruik. Ik wilde niet een typisch lijstje maken met mijn telefoon en mijn laptop. Hoewel ik die liever ook niet mis vond ik dat iets te standaard voor deze onmisbare items.

 

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers like this: