Instagram is booming, het ideale platform om je lezer of klanten te laten zien wie jij bent. En natuurlijk om jezelf te onderscheiden van de rest. Er zijn een aantal Girlbosses op Instagram die dit ontzettend goed doen. Zij laten hun persoonlijkheid zien op Instagram Stories en hebben de mooiste foto’s in hun feed. Ideaal om dus inspiratie op te doen maar ook om van te leren want deze Girlbosses delen hun tips en tricks met je op originele wijze. Ben je benieuwd naar de accounts? Lees dan snel verder.

5 Girlbosses om te volgen op Instagram

@CelineCharlotte

Charlotte is de ultieme Girlboss als je het mij vraagt. Zo geeft ze cursussen via Instagram met C academy en is eigenaresse van Spot Amsterdam. Op haar Insta stories deelt ze regelmatig over de dingen die haar bezighouden als ondernemer. De cursussen die ze geeft via Instagram zijn ook ontzettend waardevol en Charlotte is degene die dit concept bedacht en uitgewerkt heeft. Je ziet het nu overal uit de grond komen, de cursus via Instagram maar het originele idee is dus van Charlotte.

@FemkeKamps

Femke is online content creator voor verschillende bedrijven en heeft daarnaast ook haar eigen blog. Op haar blog deelt ze alles wat haar bezighoud. Van lessen die ze leerde uit boeken tot dingen over de sims. Ook Femke deelt op haar Instagram tips over ondernemen en productiviteit. Waardevol om ook haar account eens te bekijken als je zelf onderneemt of de droom hebt om te gaan ondernemen. Daarnaast heeft ze prachtige foto’s op haar feed die ook zeker een kijkje waard zijn!

@EmilieSobels

Emilie is ook een echte Girlboss. Naast het bedrijf Hashtag Workmode heeft ze nu ook the Selfmade Summit. Een evenement voor ondernemers en ambitieuze vrouwen in loondienst met heel veel sprekers die je alles gaan leren wat je nodig hebt om te groeien in je carrière. Op Instagram deelt ze over haar leven als ondernemer en wat haar allemaal bezighoud. Als je inspiratie nodig hebt is Emilie zeker een aanrader.

@ConfettiCollectiveNL

De Confetti Collective is het bedrijf van Elsa en Raisa. Beide ooit begonnen als fotograaf en nu coachen ze ondernemers naar een beter bedrijf. Dit doen ze bijvoorbeeld met hun confetti academy. Een platform waar je masterclasses en andere resources vind om jouw bedrijf beter zichtbaar te maken en te laten groeien. Ook bij de Confetti Collective vind je weer tips om je bedrijf te laten groeien. Maar ook een prachtige feed met waardevolle info. Elsa en Raisa zijn echte Girlbosses en dat zie je ook zeker af aan hun Instagram.

@GinnyRanu

Ook Ginny is onderneemster, zo is ze eigenaresse van Vacature via Ginny en @StudioStardust. Daarnaast schreef ze ook het boek Ginny werkt wat jou naar je droomjob toe helpt. Wat mij vooral zo aanspreekt aan Ginny’s account is haar humor. Ik lig regelmatig in een deuk om haar stories. En je krijgt daardoor echt het gevoel dat ze je vriendin is. Ook al ken ik haar natuurlijk helemaal niet persoonlijk. Neem dus ook zeker een kijkje bij Ginny je zal niet teleurgesteld worden.

Ik ben heel erg benieuwd wie jouw favoriete Girlbosses op Instagram zijn. Laat je het me weten in de comments?


Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This