Een nieuw jaar, en ook heel veel nieuwe bezoekers. Daarom leek het me leuk om in dit artikel eens wat meer over mezelf te vertellen. Vandaag dan ook 5 feitjes over mij. Ze zijn hartstikke random geworden, maar ik denk dat je me zo wel een stuk beter leert kennen. Dus als je er klaar voor bent, hier komen ze.

5 Feitjes over mij | Behind the Girlboss

Ik heb sinds het Netflix artikel van vorige week Taylor Swift’s Reputation tour al 3 keer gezien

En ik ga hem sowieso nog vaker kijken! Wat een show zet die vrouw neer. Ik vond haar muziek altijd al wel leuk, maar inmiddels ben ik officieel fan. Het concert zit gewoon ontzettend goed in elkaar en daarbij kan ze ook gewoon goed zingen. Ik merk dat ik de tour gewoon aanzet als ik bezig ben, voor op de achtergrond. Het doet mijn productiviteit niet altijd ten goede, maar leuk werken en poetsen is het wel.

Ik kijk graag naar E-sports

E-sports zijn eigenlijk gewoon gaming wedstrijden die je online kan kijken. Ik game zelf ook graag maar vind het nog leuker om te kijken naar anderen die gamen. Klinkt misschien een beetje raar maar er is een hele markt voor. Op Twitch.tv bijvoorbeeld kunnen mensen live streamen hoe ze aan het gamen zijn. Hierop worden ook de wedstrijden op uitgezonden. Geloof het of niet maar er gaan miljoenen om in die business.

Qua wedstrijden kijk ik het liefst naar shooters. Zoals Player Unknown Battle Grounds of Call of Duty. De wedstrijden zijn meestal in het weekend dus ik kan in mijn vrije uurtjes lekker kijken.

Ik heb jaren paard gereden

Ik ben een echt paardenmeisje. Al zolang als ik me kan herinneren ben ik gek op paarden. Toen ik 5 was mocht ik eindelijk beginnen met rijden. Ik heb het paardenvirus van mijn opa gekregen die ook altijd paarden gehad heeft. Een tripje naar de manege kon dan ook niet ontbreken als we bij opa en oma waren. Ik heb nooit op hoog niveau gereden, hoewel dat wel altijd mijn droom was.

Ik wilde altijd ontzettend graag de paardensport in, maar ik heb een lastig lijf en fysiek was het niet meer te doen. Ik heb nu al een paar jaar niet gereden maar als ik de kans zou krijgen zou ik zo weer opstappen. Mijn liefde voor paarden zal denk ik ook nooit voorbij gaan.

Mijn favoriete film is Sjakie en de Chocoladefabriek

En dan bedoel ik niet de nieuwste die een paar jaar terug uitkwam, maar echt het origineel uit 1971. Dat moest ik even opzoeken – hoe oud de film was – en dat hij zó oud was wist ik niet. Maar ik blijf het origineel leuker vinden als de nieuwe. Het is gewoon zo’n magische fabriek. Je zou willen dat je zelf rond kon kijken en alles kon proeven.

Ik luister heel veel muziek

En met veel bedoel ik ook echt veel. Ik heb altijd muziek aan staan, en voor mij is muziek in bed luisteren echt een rustmoment. Als ik dat doe kom ik echt even helemaal tot rust en kan ik alles weer aan. Ik heb volgens Spotify afgelopen jaar 37.866 minuten muziek geluisterd. Dat is 631 uur oftewel 26 hele dagen. Als ik er over nadenk is dat een beetje gekkenwerk natuurlijk. Hoewel het ook veel op de achtergrond aanstaat. Maar dan nog, het is behoorlijk veel.  Ik luister vooral popmuziek en ook latin vind ik heerlijk. Als iets vrolijk klinkt vind ik het al gauw leuk. Mijn meest beluisterde nummer was Familiar van Liam Payne en J Balvin.

Nu ben ik heel benieuwd wie jij bent. Als je het leuk vind laat dan een reactie achter met wie je bent en hoe je op The Girlboss terecht bent gekomen. Ik ben nieuwsgierig naar je verhaal. Je mag me ook altijd benaderen op social media of via de mail als je nog vragen aan mij hebt!

Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

Pin It on Pinterest

Share This