fbpx
 

2019 is het jaar om creatief te zijn. Het eerste kwartaal zit er op en het wordt dus eens tijd om die creative juices te gebruiken. Het leuke aan creativiteit is dat iedereen het in zich heeft. De een misschien wat meer dan de ander maar alsnog, iedereen kan creatief zijn. Als je wat hulp nodig hebt om op te starten heb ik in dit artikel 3 tips om dit jaar creatief te zijn.

3 Manieren om dit jaar creatief te zijn

Ontdek iets nieuws

Hoe leuk is het om een nieuwe skill te ontdekken. Op het internet staat zoveel leuks, kies voor iets wat je nog niet eerder gedaan hebt. Ben je een illustrator? Ga dan eens muziek maken. Of kan jij de mooiste borduurwerkjes maken? Wat dacht je van schilderen. Er is zoveel leuks om te ontdekken en te proberen dus ga eens opzoek naar iets wat je interesseert. Iets wat je altijd al leuk leek maar waar je nooit aan begonnen bent en probeer het gewoon, het ergste wat er kan gebeuren is dat het achteraf toch niet zo leuk was als je dacht. Dan ga je gewoon weer op zoek naar iets anders om te doen.

Doe een cursus

Om terug te komen op iets nieuws ontdekken, doe eens een cursus. Er zijn online duizenden cursussen te vinden over vanalles en nog wat. Een goed medium om te proberen is bijvoorbeeld SkillShare. Op SkillShare vind je uiteenlopende cursussen over vanalles en nog wat. Bijvoorbeeld over video editing of fotografie. Op skillshare heb je een maandelijks abonnement en kan je zoveel cursussen doen als je wilt. Leuk dus om iets nieuws mee te leren.

Verbeter je huidige skills

Waarschijnlijk ben je al wel eens creatief. Misschien heb je net zoals ik een blog, of heb je een creatief bedrijf. Je kunt je tijd natuurlijk ook benutten met het verbeteren van de skills die je al hebt. Op Youtube zijn heel veel tutorials te vinden waar je je skills mee kan verbeteren. En anders kan je ook eens op Skillshare kijken wat ik net noemde. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Zoals ik al zei kan iedereen creatief zijn, niet alleen is het ontzettend leuk om nieuwe dingen te leren of beter te worden in wat je al kan. Het kan je ook helpen binnen je blog of bedrijf om meer groei te realiseren of jezelf uniek te positioneren, win win dus.


Would you like to…?

Download Het Pinterest Ebook

Voor 5 keer meer bezoekers naar je blog

Natuurlijk wil je dat je blog en website goed bezocht worden. Ik heb in een halfjaar tijd mijn blog bezoekers vervijfvoudigd en het mooie is, jij kan dit ook met behulp van Pinterest.

Pinterest is een visuele zoekmachine en werkt dus hetzelfde als Google, het word ook nog eens door miljoenen mensen gebruikt dus gegarandeerd dat jij meer bezoekers kunt krijgen via Pinterest. 

Download nu het gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

 

Laat je E-mail achter en download het E-book!

[instagram-feed]

Pin It on Pinterest

Share This